Velux

Med gardiner fra Velux får du smarte og innovative løsninger, der er skræddersyede til netop dine vinduer. Udvalget er stort, og med mange forskellige teknologier er der noget til ethvert behov. Vi fører for eksempel flotte mørklægningsgardiner fra Velux, samt energigardiner der forbedrer vinduets kuldeisolering. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner fra Velux. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem, kan du bestille vores gardinbus. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring på telefon 64 44 10 49 eller skriv til os på [email protected] for at høre mere.

  • Energigardinet forbedrer vinduets isolering mod kulden, takket være aluminiumsbelægning mellem den dobbelte plissédug.Samtidig  får du også effektiv mørklægning. Vi forhandler alle produkter fra velux.


     
  •  VELUX funktionalitet og pålidelighed med den Disneys elskede karakterer. Gardinerne mørklægger rummet, så du kan skabe den perfekte sovepladsPerfekt til en god nattesøvn eller en afslappende lur i løbet af dagen.


     
Product successfully added to the product comparison!