Kontormøbler kategorier

Filtrer efter

Pris
856 Kr. 16710 Kr.
Brands
mere... mindre

Kontorstole

 • Komfortabel og polstret stol med armlæn til spisestue eller kontor fra Bruunmunch Furniture i smukt design. Findes i to typer læder. Armlænet kommer i sortlakeret eg.

  Learn more...

  3.847,00 Kr. 5.495,00 Kr.-30 %Bestillingsvare

  Føres i flere varianter
 • Behagelig og polstret stol til spisestue eller kontor fra Bruunmunch Furniture i flot design. Findes i to typer læder.

  Learn more...

  3.147,00 Kr. 4.495,00 Kr.-30 %Bestillingsvare

  Føres i flere varianter
 • Denne lækre Butterfly Swivel med armlæn er fuldpolstret i det fineste læder. Den passer perfekt ind på det moderne kontor, hvor man har et ønske en både smuk og komfortabel kontorstol.

  Learn more...

  10.999,00 Kr.   På lager

   
 • Rå og enkel kontorstol med god ergonomisk komfort. Spinella RAW har en rygpude til at indstille i højden, fremadvip i sædet og bagudvip i ryggen. Stolen aflaster og understøtter din krop optimalt.

  Learn more...

  6.265,00 Kr.   Bestillingsvare

  Føres i flere farver
 • Super smart kontorstol med god ergonomisk komfort. Stolen har et samlt, ovalt sæde med sædevip og bagudvip, samt indstillelige rygpuder, der aktiverer kroppen, mens du sidder ned. Spinellas dynamiske funktion holder den stillesiddende krop aktiv og gør, at du kan sidde på den i mange timer i træk.

  Learn more...

  Fra 7.070,00 Kr.   Bestillingsvare

  Føres i flere farver
 • Yderst komfortabel professionel kontorstol med synkron vippemekanisme, kan indstilles efter vægt og låses i 5 positioner.Justerbar lændestøtte og sædedybde. Aluminiumspoleret rygbøjle og fod m. 65 mm hjul. Armlæn kan tilkøbes.

  Learn more...

  4.119,00 Kr.  

   
 • Kontorstol med højdejustering i sæde/ryg. Stolen er låsbar og han vippe funktion i ryggen. Kan bruges til teenager værelset eller kontoret. Armlæn kan tilkøbes. 

  Learn more...

  1.406,00 Kr.  

   
 • Kontorstol med justerbar ryg i højde og dybde. Kan bruges til teenager værelset eller kontoret. Armlæn kan tilkøbes. 

  Learn more...

  856,00 Kr.  

   
 • Model ST91 Har højdejustering af sæde og ryg. Bredt sæde og bred ryg, med konturformet polstring. Dybdejustering af sæde. Synkronmekanisme. Vægtjustering. Poleretfodkryds med sikkerhedshjul for brug på hårde gulve.

  Learn more...

  4.775,00 Kr.  

   
 • Her vist i Paloma læder og aluminiums understel. Plus system - Støtte for nakke samt sovefunktion Kontorstolen føres i flere forskellige læder og stof kvaliteter. 

  Learn more...

  16.710,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

  Føres i flere farver
 • Her vist i Paloma læder og aluminiums understel. Plus system - Støtte for lænd samt sovefunktion Kontorstolen føres i flere forskellige læder og stof kvaliteter. 

  Learn more...

  15.850,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

  Føres i flere farver
 • Et design inspireret af swingtiden i 60'erne fårStressless® London til at skille sig ud fra mængden. Plus system - Støtte for nakke samt sovefunktion Kontorstolen føres i flere forskellige læder og stof kvaliteter. 

  Learn more...

  Fra 14.270,00 Kr.  

  Føres i læder eller stof
 • Et design inspireret af swingtiden i 60'erne får Stressless London til at skille sig ud fra mængden. Plus system - Støtte for nakke samt sovefunktion Kontorstolen føres i flere forskellige læder og stof kvaliteter.

  Learn more...

  Fra 14.950,00 Kr.  

  Føres i læder eller stof
 • I en Stressless® Wing kontorstol kan du slappe maksimalt af, mens du arbejder hjemme. Wing føres i flere forskellige læder og stof kvaliteter samt farver.

  Learn more...

  Fra 15.030,00 Kr.  

  Føres i læder eller stof

En kontorstol bør være ergonomisk og sikre dig den rigtige arbejdsstilling, så kroppen ikke belastes unødvendigt. De ergonomiske egenskaber behøver ikke sætte en stopper for et stilfuldt design, og derfor forhandler vi en række stilrene kontorstole, så du finder netop dén, som passer til dig.

Vi anbefaler, at du køber et underlag med til din nye kontorstol - så er du sikret en god bevægelse på stolen og god beskyttelse af dit gulv.

 

Product successfully added to the product comparison!