Spiseborde er samtalestartere

Spisebordet danner ramme for samtaletid. Mobilerne er lagt væk, måltidet er på bordet, og vi har tid til hinanden. Et spisebord har du ofte glæde af i mange år, så det giver god mening at vælge det med omhu. Nogle mener, at det bedste samtalebord er dét, der er rundt. For andre er et langt plankebord med plads til en masse gæster dét, der vægter højest. Hos os har vi både rummelige spiseborde, lækre design og - efter kvaliteten at bedømme - gode priser. Hvad er dine behov?


Samlingspunkt for familien

Spisebordet er stedet, hvor familien samles efter en lang dag med forskellige dagsordener. Mange betegner spisestuen - eller køkkenalrummet - som husets hjerterum. Det er omkring spisebordet, at de mange gode samtaler finder sted. Det er også her, vi spiser god mad, drikker kaffe med familie og venner, spiller brætspil og tegner. Nogle gange, hvis spisebordet er godt, kan det også fungere som stedet for lektielæsning - fordi det er rart at være tæt på hinanden. Der kan være dage, hvor der ikke er tid til at nyde alle måltider sammen, fordi familien har forskellige gøremål - men det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke skal have den fulde oplevelse af at sidde ved et bord, der lever op til dine behov. 


Spiseborde til alle slags hjem

Vores spiseborde rangerer bredt i størrelser, former og materialer. For nogle er komforten i højsædet, og så er det essentielt, at man prøver at sidde ved sit spisebord, før man investerer i det. Til det skal du selvfølgelig også bruge nogle gode spisebordsstole, så du ved, at størrelsesforholdet mellem bord og stole er i orden - alt sammen finder du i vores intet mindre end 11.000 m2 store showroom. Mens nogle priser sig lykkelige over god komfort, er fleksibilitet en stor prioritet hos andre. For dem, som ikke bor på så mange m2, kan det være afgørende, at bordet ikke optager for meget plads i rummet. Men hvad gør man så, hvis man gerne vil kunne komme ubesværet rundt, men heller ikke vil nøjes?

Vi mener ikke, at du skal lade dig begrænse af pladsen i dit hjem. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af spiseborde med udtræk, så du nemt kan forlænge bordet, når du har gæster. Til hverdag kan du så til gengæld bevæge dig frit omkring i rummet. Og er du typen, der har masser af plads og elsker at invitere mange gæster over til mad, så har vi også den perfekte løsning til dig. Det er vigtigt, at spisebordet indgår i samspil med resten af husets indretning, og derfor tilbyder vi spiseborde i alverdens forskellige stilarter, så du kan finde dét spisebord, der passer ind i netop dit hjem.


Brug for hjælp?

Det er selvfølgelig ikke nogen nem beslutning at skulle vælge ét spisebord, når mulighederne er mange, og det er derfor, vi tilbyder kyndig vejledning fra vores erfarne møbelsælgere, når du kommer ind i butikken i Brenderup. Hvis du ønsker det, står de klar til at vejlede dig, så du kan finde spisebordet, der passer til netop dine behov og ønsker. 


Rentefri finansiering

Vi ved, at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, når man først har forelsket sig i det perfekte spisebord. Men hos os behøver du ikke at bruge alle pengene på én gang.

I samarbejde med Sparxpres tilbyder vi en løsning, der gør det muligt for dig at få fingrene i dit nye spisebord uden at skulle betale nu og her. Rentefri finansiering er attraktivt for dig, der står og mangler et nyt spisebord, men ikke har pengene lige nu og her. Lånet kan altid indfries uden omkostninger. Læs mere om rentefri finansiering lige her.

 

Levering

Har du ikke mulighed for at hente dit nye spisebord? Fortvivl ej. Når du køber et spisebord hos os, får du gratis levering til kantsten. Ønsker du levering med indbæring, hjælper vi også gerne med det. Du finder priserne for de forskellige leveringsmuligheder lige her.


Vi arbejder alle med et fælles mål om at give dig den bedst mulige oplevelse med købet af dit nye spisebord. Vores kompetente kundeservice vil være behjælpelige med at finde en dato for levering, der passer dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at afhente dit spisebord hos os i Brenderup på Nordfyn. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til leveringen af dit spisebord, eller hvis der er andet, vi kan hjælpe med.