• Lima sofabord føres i mange forskellige udførelser - Alle med stel i massivt stål. Mølballe A/S møbelproduktion samarbejder tæt med talentfulde designere, og kombinationen af godt håndværk og gode materialer i høj kvalitet skaber det tidsløse design som kendetegner Mølballe.

  Learn more...

   
 • Florida sofabord føres i mange forskellige udførelser - Alle med stel i massivt stål. Mølballe A/S møbelproduktion samarbejder tæt med talentfulde designere, og kombinationen af godt håndværk og gode materialer i høj kvalitet skaber det tidsløse design som kendetegner Mølballe.

  Learn more...

   
 • Dublin sofabord føres i mange forskellige udførelser - Alle med stel i massivt stål. Mølballe A/S møbelproduktion samarbejder tæt med talentfulde designere, og kombinationen af godt håndværk og gode materialer i høj kvalitet skaber det tidsløse design som kendetegner Mølballe.

  Learn more...

   
 • Barcelona sofabord føres i mange forskellige udførelser - Alle med stel i massivt stål. Mølballe A/S møbelproduktion samarbejder tæt med talentfulde designere, og kombinationen af godt håndværk og gode materialer i høj kvalitet skaber det tidsløse design som kendetegner Mølballe.

  Learn more...

   

Mølballe er en dansk virksomhed, der i over 20 år har produceret lækre borde til hjemmet. Hos Mølballe er bordene kendetegnet med den unikke sans for detaljerne og de rene linjer. Møblerne produceres i Danmark, og her er den håndværksmæssige kvalitet i top. Hos Mølballe arbejdes der innovativt med kombinationer af materialer, og der kæles for hvert enkelt møbel igennem hele processen. Her er hver enkelt bordplade speciallavet og har hver sin unikke udstråling. Udvalgte af modellerne fås i flere materialetyper end vist, så klik endelig ind for at se mere, og lad dig inspirere af produktbillederne.

Product successfully added to the product comparison!