Siden 1937 har Magnus Olesen produceret funktionelle og flotte møbler. Siden begyndelsen har produktionen foregået i Danmark. Deres evne til at bevare den danske fabrik og produktion, hvor træ og andre råmaterialer er tæt på, samt opretholde mange arbejdspladser lokalt i Nordjylland er noget som Magnus Olesen vægter højt, og som er en kilde til stolthed for dem.

Med møbler fra Magnus Olesen får du møbelkunst med funktion i højsædet, hvor alle produkter gennemgår en omhyggelig test i overensstemmelse med de mest strenge miljømæssige og kvalitetsmæssige standarder.

 

Hos Bolighuset Werenberg præsenterer vi et bredt udvalg af møbler i et funktionelt design, fra Magnus Olesen. Vores sortiment omfavner både borde og stole i forskellige træsorter, farver og med forskellige funktionelle egenskaber. Her finder du møbler med både fineret og massivt træ, som sikrer en visuel appel og en lang levetid. Uanset om du mangler et praktisk skrivebord til hjemmekontoret eller et flot og stilfuldt spisebord til spisestuen, så kan du finde dét du står og mangler her på siden. Med Magnus Olesen kan du skabe dit personlige præg på alle møblerne ved at vælge overflader, polstring og farver, der passer ind i din stil og indretning.

 

I den moderne verden af design har Magnus Olesen formået at træde frem og blevet en banebrydende aktør i møbelindustrien. Med en unik blanding af kreativitet, innovation og funktionalitet har de formået at designe møbler, der ikke kun er æstetiske tiltalende, men også opfylder praktiske behov i en verden i konstant udvikling.

 

Rejsen begyndte med en passion for formgivning og en dyb forståelse for materialer og æstetik. Hans tidligere værker viste hans evne til at kombinere enkle linjer med overraskende detaljer, som var i stand til at fange opmærksomheden og give en følelse af tidløs elegance. Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved Magnus Olesens arbejde er hans konstante stræben efter at udforske nye materialer og produktionsmetoder. Dette har ført til en række visuel imponerende møbler, der også er banebrydende i brugen af innovative teknologier og bæredygtige materialer. Derved har han formået at producere møbler, der ikke kun appellerer til øjet, men også til samvittigheden.

 

Magnus Olesen er klar over, at vigtigheden af et møbel ikke kun er dens visuelle look, men også funktionaliteten og de skal have en praktisk hensigt. Derfor forener hans møbler ofte form og funktion på en måde, der gør dem lette at integrere i forskellige rum og livstiler. Dette har gjort hans møbler populære blandt designentusiaster og slutbrugeren. Evnen til at kombinere innovation, æstetik og funktionalitet har ført til skabelsen af møbler, der ikke kun beriger rummet, men også brugernes oplevelse. Produktsortimentet spænder bredt fra elegante stole og borde til sofistikerede sofaer og loungemøbler.

 

Blandt vores udvalg af møbler fra Magnus Olesen finder du bl.a. sofaborde, der skaber en hyggelig atmosfære i stuen. Møblerne har en blanding af dansk design og funktionalitet, hvorfor de er oplagte til at samle familie og venner til hyggelige aftener.

 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af møbler og lad dig blive inspireret til et nyt møbel.