Lamper - en væsentlig del af indretningen

Lamper er et must i ethvert hjem - funktionelle, æstetiske og uundværlige. Nok er de nødvendige og tjener et praktisk formål, men der er ingen, der siger, at de ikke må bidrage til indretningen af dit smukke hjem. I virkeligheden er de jo noget af det mest bemærkelsesværdige i hjemmet, og når først mørket falder på, er det rart med en god - og æstetisk - lyskilde.

 

Mere end bare lyskilden i vores hjem

Lamper er mere end blot en kilde til lys. De bidrager med en atmosfærisk og hyggelig stemning til rummet, og hvis ikke de er der, er indretningen ganske enkelt ufuldendt. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige lampe med den rette belysning i forhold til dét rum, lampen placeres i. I soveværelset er dæmpet belysning ofte velvalgt, da det udstråler ro og nærvær, mens det for mange er vigtigt med en god lyskilde over spisebordet, køkkenbordet eller ved kontorpladsen. I entréen kan man med fordel byde sine gæster velkommen med et varmere lys, en simpel loftslampe eller, hvis pladsen er der, en funklende lysekrone. En smuk væglampe fungerer også rigtig godt i entréen eller i soveværelset over natbordet. Ved at vælge den rigtige lampe med den rette belysning, kan dit hjem udstråle den ønskede stemning, og du kan føle dig afslappet, tilfreds og tilpas.

 

Første trin i indretningsprocessen er lamper

Det er ikke nogen hemmelig, at et hjem uden lamper er et ufuldendt hjem. Derfor er belysningen i dit hjem et af de første og vigtigste steps til at opnå en fuldendt indretning med den rette atmosfære. Vi forhandler et væld af lamper i forskellige størrelser, med forskellige funktioner og i flere varianter. Det er ikke for at besværliggøre processen, at vi har så mange muligheder - vi vil bare gerne sikre os, at vi også har noget til din smag. Når du har fundet den type lampe, du leder efter - bordlampe, væglampe, gulvlampe, loftslampe, eller hvad du står og mangler - vil der som regel være flere varianter at vælge mellem. Det kan sagtens tænkes, at lampen, du har fundet, fås i flere farver, materialer eller størrelser. Så sæt gerne lidt tid af til at finde de rette lamper til dit hjem.

Vi garanterer masser af muligheder, og forhåbentlig er det nok til, at du ikke går tomhændet herfra. Skulle det alligevel ske, at vi ikke lige havde dét, du søgte, kan du altid kontakte sælgerne i butikken eller webafdelingens kundeservice og høre, om vi forhandler det, du står og mangler. Du finder kontaktinformationerne lige her.


Køb i butik eller online med levering

Vi vil så gerne have, at du kommer hjem med de rette lamper til din bolig. Derfor finder du et bredt udvalg af lamper i vores butik i Brenderup. Mangler du inspiration til hjemmets belysning, er det værd at tage et kig i vores spændende showroom, der er på størrelse med godt 14 håndboldbaner. Men selvom vi har hele 11.000 m2 at gøre godt med, så er vi ikke i nærheden af at nå vores onlinesortiment, der bugner af lamper i alverdens varianter. Så hvis du vil danne dig et overblik over vores enorme udvalg, er webshoppen et godt sted at starte. Vi tilbyder selvfølgelig levering, sådan så du, uanset hvor i landet du bor, kan få glæde af vores gode tilbud. Du kan vælge at få leveret til nærmeste pakkeshop eller lige til døren. Køber du for mere end 499 kr., er det gratis for dig at få pakken sendt til en pakkeshop. Du kan læse mere om levering lige her.


Familieejet virksomhed siden 1964

Vidste du, at Bolighuset Werenberg er en familieejet virksomhed siden 1964 - året hvor det hele startede. Butikken startede som en mindre forretning på 120 kvadratmeter, men er siden vokset til 11.000 kvadratmeter - fyldt med smukke udstillinger. Et værk af tre generationer og en god flok passionerede medarbejdere. Siden 2018 har vi sideløbende haft fornøjelsen af at bedrive en velbesøgt webshop. Du kan læse meget mere om Bolighuset Werenberg lige her