Lamper

 • Flere varianter

  Berlin er en klassisk gulvlampe med flot plissè-skærm. Lampen er særdeles velegnet som læselampe, da den giver et godt lys.

  Learn more...

     
  Fra 1.599 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Drops er en moderne pendel fra Halo Design i sort metal med mørkt træ. Lampen kan benyttes de fleste steder i boligen og er meget velegnet i en klynge af forskellige størrelser.

  Learn more...

     
  Fra 999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Super flot og moderne Drops pendel fra Halo Design i fint opalglas. Pendlen kan benyttes flere steder i boligen og findes i fire forskellige størrelser.

  Learn more...

     
  Fra 1.499 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne Vegas gulvlampe er praktisk og anvendelig samtidig med, at den er flot. Lampen er særdeles velegnet til læselampe

  Learn more...

     
  Fra 1.399 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Super fin Bellevue pendel fra Halo Design. Lampen findes i to størrelser, og den kan også fås i opalglas. Lampen giver super god belysning og den kan derfor bruges de fleste steder i hjemmet.

  Learn more...

     
  Fra 599 kr. BESTILLINGSVARER

Sæt lys på tilværelsen med det enorme udvalg af lamper hos Bolighuset Werenberg. Lamper er mere end blot en kilde til lys. De bidrager også med atmosfære og stemning til ethvert rum. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige lampe og belysning ud fra hvilket rum, som lampen skal placeres i. Ved at vælge den rigtige lampe og belysning kan dit hjem udstråle den ønskede stemning, og du kan føle dig afslappet. 

Lamper kan forandre ethvert rum

Som ethvert andet møbel, så skal lamperne også indgå, som en central del af indretningen. De kan ændre indretningen og dens atmosfære dramatisk, og derfor er det vigtigt at vælge de rigtige lyskilder til alle rum, så du opnår den rette stemning og belysningsmængde. I vores enorme lampesortiment finder du alt fra gulvlampervæglamper og tilbehør til lyskæder og varmelamper, som kommer i et væld af designs og størrelser. 

Er du på udkig efter nye lamper til kontoret, er der stor forskel på, om den skal lyse hele rummet op, eller om den skal fungere som en arbejdslampe. Skulle du have mere end ét behov, ville det være ideelt at vælge en væglampe med et diffust lys i samspil med en bordlampe, som kunne skabe det behagelige lys til arbejdssituationer. Ved at benytte lamper med forskellige formål kan man skabe forskellige stemninger, som kan indstilles til, hvad end formålet måtte være.

Skal lampen derimod placeres i stuen, er det oftest rarest for øjnene med en blød og diffus belysning, når man f.eks. ser TV eller sidder i sofaen og snakker med ens gæster. Her kunne man med fordel have pendler hængende, som hver havde sit oplyste areal for at skabe en stemning af hygge.

Køb dine lamper online hos Bolighuset Werenberg

Hos Bolighuset Werenberg har du mulighed for købe dine lamper online, hvor du får fri fragt ved køb over 599,-. Hvis du skulle have lyst til at se lampen inden du køber den, så bør du lægge vejen forbi vores store showroom, hvor vores fagkyndige medarbejdere altid står klar til at give en hjælpende hånd. 

Product successfully added to the product comparison!