Kontormøbler kategorier

Filtrer efter

Pris
0 Kr. 17100 Kr.
Brands
mere... mindre

Skriveborde

 • Nyhed

  Tilbud!

  Pænt og enkelt MISTRAL skrivebord, der vil passe perfekt ind i hjemmearbejdspladsen.

  4.357,00 Kr. 5.809,00 Kr.-25 %På lager

   
 • Tilbud!

  Elegant skrivebord fra Dan-Form med en super smuk grøn marmorbordplade.

  3.999,00 Kr. 9.999,00 Kr.Bestillingsvare

   
 • Tilbud!

  Super smukt skrivebord fra Dan-Form med sort marmorbordplade og messingdetaljer.

  3.999,00 Kr. 9.999,00 Kr.Bestillingsvare

   
 • Tilbud!

  Smukt skrivebord, designet af danske Emil Thorup, udstråler luksuriøs nordisk stil. Bordpladen er lavet af sort Fenix Nanotech laminat.  Vi har et stort udvalg af Handvärk både i butikken og på vores webshop. 

  7.905,00 Kr. 10.540,00 Kr.-25 %Bestillingsvare

   
 • Tilbud!

  Smukt skrivebord med messingdetaljer - designet af danske Emil Thorup. Kombiner bordet med en smuk arbejdslampe og du får den mest elegante arbejdsplads.

  10.110,00 Kr. 13.480,00 Kr.-25 %Bestillingsvare

   
 • Tilbud!

  Elegant skrivebord med unik bordplade i sort marmor og en smuk ramme i stål - designet af danske Emil Thorup.

  9.360,00 Kr. 12.480,00 Kr.-25 %Bestillingsvare

   
 • Tilbud!

  Vælg i mellem flere forskellige træfinérer og lakfarver med afrundede forkanter i massivt træ.Mistral er et flexsibelt reolsystem, så du kan få den individualitet du ønsker  - personligt og funktionelt. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for netop din reol. Alle moduler leveres samlet, du skal blot selv montere fronter. Du kan selv vælge, om...


   
 • Tilbud!

  Stick skrivebord med skuffe og en klap, bordplade med facetkant og runde tilspidsede massive træben.Skrivebordet fås i flere forskellige udførelser.

  Fra 3.974,00 Kr. 5.299,00 Kr.-25 %Bestillingsvare

  Føres i flere varianter
 • Tilbud!

  Haslev Møbelsnedkeri bruger kun de bedste dele af træet i deres møbelproduktion. Deres erfarne snedkere kombinerer moderne teknikker med traditionelt håndværk, så træets struktur og naturlige egenskaber bliver bevaret gennem hele håndværksprocessen til de færdige møbler forlader Haslev Møbelsnedkeri. 

  Fra 3.713,00 Kr. 4.950,00 Kr.-25 %BESTILLINGSVARER

  Føres i flere træsorter
 • Tilbud!

  Skrivebord I snehvid med eller uden skuffer.MISTRAL har eksisteret siden 1991 og produceres nu - som dengang - i Danmark på Hammels fabrik i det Midtjyske. Se tegneprogram her


   
 • Tilbud!

  Smart og let skrivebord I snehvid med eller uden skuffer.MISTRAL har eksisteret siden 1991 og produceres nu - som dengang - i Danmark på Hammels fabrik i det Midtjyske.


   
 • Her er dansk kvalitet i top. Et funtionelt og smukt møbel. Under bordpladen på skrivebordet , er der plads til at gemme ledninger væk på modellerne BR 71 (uden overdel) og som foto BR 72 (med overdel).  Skrivebordet har skuffe fortil - i bordpladen.


   
 • Her er dansk kvalitet i top. Et funtionelt og smukt møbel. Under bordpladen på skrivebordet , er der plads til at gemme ledninger væk på modellerne BR 71 (uden overdel) og som foto BR 72 (med overdel).  Skrivebordet har skuffe fortil - i bordpladen.


   
 • Hemingway er et skrivebord fra danske Bent Hansen. Ved køb af skrivebord med trådløs Qi-oplader, skal man være opmærksom på følgende: Placer din smartphone i øverste venstre hjørne og den vil begynde at lade.Bemærk smartphonen skal understøtte Qi-opladning.Ikke kompatible smartphones kan der tilkøbes et QI-cover.  

  Fra 5.450,00 Kr.  

   
 • Væghængt Stella Graversen er designeren der har fokus på detaljen og det enkelte udtryk Desk skrivebord kan med sit lette og enkelte udtryk,  bruges selv på en meget sparsom plads, da det ikke fylder meget.


   
 • Udført i massiv egMads Johansen er oprindelig uddannet snedker, men er efterfølgende også uddannet designer. Mads Johansen har fået inspirationen til Matz skrivebord på en togtur under vejlefjordbroen fra de buede broelementer. Skrivebordet er funktionelt og harmonisk som er noget af det der kendetegner Mads Johansens design.


   
 • Skandinaviske lethed og elegance kommer tydeligt til udtryk. Tidløst formsprog - simpelthen. D1 Arbejdsbord er et nyt  praktisk og enkelt møbel, der har både stil og karakter      

  8.995,00 Kr.  

   
 • Tilbud!

  AK 1340 er et moderne og stilrent skrivebord, med flere finesser i form af eks. skjult ledningsføring. Skrivebordet leveres i ask, elm, eg eller valnød

  Fra 17.100,00 Kr. 21.375,00 Kr.-20 %BESTILLINGSVARER

  Føres i flere træsorter
 • Tilbud!

  AK 1330 er et smukt og funktionelt skrivebord. I bordpladen er der et opbevaringsrum der er skjult med en klap, på den indvendige side af klappen er der en magnetisk opslagstavle, desuden er der et ledningshul så man kan skjule oplader mm.Skrivebordet  føres i 3 træsorter og med hvid Corian bordplade

  Fra 16.521,00 Kr. 20.651,00 Kr.-20 %BESTILLINGSVARER

  Føres i flere træsorter

Skriveborde findes i mange varianter. Fra basis-skriveborde, som løser opgaven til fornuftige penge, til hæve-sænkebordet, der sikre dig en optimal arbejdsstilling, til designskriveborde, der også fungerer som en udsmykning i sig selv. Gå på opdagelse blandt vores lækre borde - her er lidt for enhver smag.

Product successfully added to the product comparison!