FDB Møbler | Sofaborde & sideborde

FDB Møbler | Sofaborde & sideborde
 • Flere varianter

  Flot vægskab fra FDB Møbler med en lille skuffe og mulighed for opbevaring nedenunder. Bordet, som er skabt i massiv egetræ, fås også i en sortmalet udgave og passer perfekt som et dekorativt og praktisk sengebord i høj kvalitet.

  Learn more...

  Spar 700 kr.
  Fra 2.299 kr. 2.999 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  D20 sofabordet og sidebordet er designet af Poul M. Volther i 1951. Bordene er udført i klassisk dansk design med rundstokke og afrundede kanter. Et oplagt valg til sofabord eller sidebord i et hjem med skandinavisk æstetik.

  Learn more...

  Spar 500 kr.
  Fra 2.499 kr. 2.999 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  D105 Gesja sofabordet og sidebordet er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen i 2020. Disse borde er eminent håndværk og lækkert design i egetræ belagt med linoleum for en ekstra holdbar overflade. Sidebordet er perfekt til siden af sofaen som flot supplement til sofabordet foran sofaen.

  Learn more...

  Spar 500 kr.
  Fra 2.499 kr. 2.999 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  D102 Søs sofabordet er designet af Stine Lundgaard Weigelt i 2018 og er i familie med både Søs skamlen og Anker stolen. Dette trebenede sofabord er både elegant og udført i ægte nordisk designtradition. Bordet er perfekt til sofaraangementet og varianten med mindst diameter kan med fordel bruges som sidebord.

  Learn more...

  Spar 1.000 kr.
  Fra 1.999 kr. 2.999 kr. Bestillingsvare
 • FDB Møblers D103 Anholt er et skønt sofabord designet af Mot & Bergstrøm i 2019. De klare linjer og bløde former arbejder smukt sammen og giver bordet et klassisk skandinavisk udtryk. Bordet vil tilføje din stue et lækkert design og bryde med de firkantede vægge.

  Learn more...

  Spar 1.000 kr.
  4.499 kr. 5.499 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  FDB Møblers D104 Åstrup sofabord i elegant design af Isabel Ahm. Bordet er designet i forlængelse af FDB Møbers smukke designlinje og fås både i egetræ og valnød. Perfekt til sofaarrangementet med sit enkle udtryk og holdbare materialer.

  Learn more...

  Spar 1.000 kr.
  Fra 4.999 kr. 5.999 kr. Bestillingsvare


De fine sofa- og sideborde fra FDB Møbler er oplagte valg til at fuldende indretningen af eksempelvis din stue og dit soveværelse. Her skal indretningen være både rolig og praktisk, så du får plads til de små ting, der fuldender den hyggelige, afslappende stemning: en god bog, kaffekoppen eller en dekorativ coffee table-bog.
Product successfully added to the product comparison!