Filtrer efter

Pris
0 Kr. 28425 Kr.

Skipper Furniture

 • O & M Design. Flight er en kvalitets lænestol i formspændt bøg, bejdset i én af Skipper Furnitures standardfarver eller med ege-topfinér - Én meget komfortabel og elegant lænestol.

  Learn more...

  Fra 14.720,00 Kr.  

  Føres i læder eller stof
 • Okselæder i flere farver. Understellet fås forkromet stål. Skulpturel lænestol med drejefunktion og lænestolen kan købes med vippefunktion. 

  Learn more...

  12.615,00 Kr.  

   
 • Let møbeltype med enkle og smukke linjer som tager sig godt ud uanset om de ses forfra, bagfra eller fra siden. Uni føres som sofa og to typer stole, serien er velegnet som sæt.  

  Learn more...


   
 • Eton leveres med læder eller stof efter ønske og med eller uden knap. En møbelserie bestående af lænestole og flere størrelser sofaer også hjørnesofa. Eton serien har smukke detaljer og klare linjer - Modellen leveres også med kedersyning.

  Learn more...

  Fra 17.560,00 Kr.  

  Føres i læder eller stof
 • Toscana leveres med læder eller stof efter ønske.  En møbelserie bestående af lav lænestol og flere størrelser sofaer. Toscana modellen har et smart, minimalistisk udtryk. Sofa leveres med to forskellinge typer arme.

  Learn more...

  Fra 21.500,00 Kr.  

  Føres i flere størrelser
 • Firenze sofa leveres med læder eller stof efter ønske.   En møbelserie bestående af stol, skammel og flere størrelser sofaer. Serien har et tidløst design, og et helt unikt og let understel.  

  Learn more...

  Fra 21.075,00 Kr.  

  Føres i flere størrelser
 • Bamse stolen er udviklet i 1950'erne og relanceres i 2011, hvor der på ny opstår interesse for denne type hvilestol. Lænestolen er meget komfortabel, med bløde linjer og en god lændestøtte.  

  Learn more...

  Fra 21.259,00 Kr. 30.370,00 Kr.-30 %

  Føres i flere farver
 • Teddy fra Skipper Furniture er en let og lav hvilestol, og meget komfortabel. Den tager ikke megen plads i rummet; men den udstråler både hygge og atmosfære. De lodrette inddelinger (“piber”) i ryggen, for tankerne tilbage til netop 50’erne hvor stolen oprindeligt er fra. Hvilestolen leveres i flere læder og stof farver.

  Learn more...

  Fra 9.930,00 Kr. 14.185,00 Kr.-30 %

  Føres i læder eller stof
 • En møbelserie i kubistiske former, bestående af stol, skammel og flere størrelser sofaer.Benstellet er med konstruktions skruer, der understreger med lige og vinkelrette linjer den stilrene form.Capri daybed leveres med læder eller stof i flere farver efter ønske.

  Learn more...

  20.860,00 Kr.  

   
 • Okselæder i flere farver.En møbelserie i kubistiske former, bestående af stol, skammel og flere størrelser sofaer.Benstellet er med konstruktions skruer, der understreger med lige og vinkelrette linjer den stilrene form.Capri skammel leveres med læder eller stof efter ønske  

  Learn more...

  Fra 10.785,00 Kr.  

   
 • Okselæder i flere farver.En møbelserie i kubistiske former, bestående af stol, skammel og flere størrelser sofaer.Benstellet er med konstruktions skruer, der understreger med lige og vinkelrette linjer den stilrene form.Capri stol leveres med læder eller stof efter ønske

  Learn more...

  21.150,00 Kr.  

   
 • O & M Design. Virkelig en kvalitets lænestol.Helt nyt design fra Skipper Furniture. Flot organisk form med justerbar ryg, som gør den komfortabel.

  Learn more...

  Fra 15.455,00 Kr.  

  Føres i læder eller stof
 • Okselæder i flere farver. Understellet fås forkromet stål.Skulpturel lænestol med drejefunktion og lænestolen kan købes med vippefunktion. 

  Learn more...

  14.630,00 Kr.  

   
 • Super elegant og stilfuld sofa i okselæder fra Skipper Furniture, som også er yderst komfortable at sidde i.

  Learn more...

  Fra 28.425,00 Kr.  

  Føres i flere størrelser

Skipper Furniture er en skandinavisk designvirksomhed, der siden 1955 har produceret lækre møbler i klassisk nordisk design. Her er indstillingen, at der findes et Skipper møbel til alle. Her har du nemlig mulighed for at sammensætte din sofa og siddemøbler helt efter dine behov. Du finder nemlig en lang række muligheder, som du kan tilpasse og vælge imellem, og skulle du have et ønske, som ikke er i udvalget, gør Skipper Furniture sit bedste, for at imødekomme dit ønske. Komfort design og kvalitet går hånd i hånd, og med møbler fra den nordjyske møbelfabrik, er du sikret smukke kvalitetsmøbler, du kan have glæde af i mange år.

Product successfully added to the product comparison!