Sovesofaer

 • Flere varianter

  Smart Flygel boksmadras fra Lexpo i antracitgrå - fås i to størrelser. Bokssengen, som er inkl. ben, indeholder et stort opbevaringsmagasin under madrassen, indlæg af kraftige pocketfjedre, topmadras med 50 mm softskum og aftageligt vaskbart betræk.Bemærk at magasinet/kassen kommer usamlet.

  Learn more...

  Fra  3.249 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Getama har fremstillet møbler af kendte designere i snart 60 år. Møblerne kendetegnes ved deres flotte design, høje kvalitet samt holdbarhed og betragtes af mange som samleobjekter. Wegner Model 259 enkelt sovesofa fremstår let og elegant. 

  Learn more...

  Fra  25.381 kr. Bestillingsvare
 • Sovesofa med stort liggemål. Kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset.     

  Learn more...

  Spar 1.000 kr.
  2.999 kr. 3.999 kr.
 • Flere varianter

  Smart sovesofa med chaiselong og magasin opbevaring. Kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset.     

  Learn more...

  Spar 1.000 kr.
  3.999 kr. 4.999 kr.
 • Flere varianter

  Smart sovesofa fra danske Innovation - kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset. Forny dit hus med den klassiske sovesofa i et klassisk dansk design Innovation - Sovesofa føres også i andre udførelser.     

  Learn more...

  5.485 kr.
 • Flere varianter

  Smart sovesofa fra danske Innovation - kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset.Skandinavisk sovesofa, der giver dig mulighed for at skabe en legende stue med maksimal brug. Kombiner det med en stol, der fungerer fint som en chaiselong eller som ekstra plads til gæster. Innovation - Sovesofa Frej m/splitback føres også i andre udførelser....

  Learn more...

  8.585 kr.
 • Flere varianter

  Smart sovesofa fra danske Innovation - kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset.Skandinavisk sovesofa, der giver dig mulighed for at skabe en legende stue med maksimal brug. Kombiner det med en stol, der fungerer fint som en chaiselong eller som ekstra plads til gæster. Innovation - Sovesofa Eik m/splitback føres også i andre udførelser.     

  Learn more...

  6.975 kr.
 • Hovden - Scandic 140 sovesofa kan bruges på teenager værelset eller i gæsteværelset. Sovesofaen har god liggekomfort, god siddekomfort og er enkelt at slå ud. OBS sovesofaen leveres ikke samlet.

  Learn more...

  8.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Prisrigtig sovesofa her vist  i flot koksgrå. Sovesofaen kan bruges på teenager værelset eller i gæsteværelset.  Der er flere muligheder for at få den opbygning, der passer til dit hjem.

  Learn more...

  5.999 kr.
 • Flere varianter

  Smart sovesofa fra danske Innovation - kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset. EIVOR sovesofa føres også i andre udførelser.     

  Learn more...

  Spar 1.991 kr.
  9.999 kr. 11.990 kr.
 •  Smart elegant sovesofa til børn, ungdom eller gæsteværelset.

  Learn more...

  Spar 1.000 kr.
  3.999 kr. 4.999 kr.
 • Flere varianter

  En møbelserie i kubistiske former, bestående af stol, skammel og flere størrelser sofaer.Benstellet er med konstruktions skruer, der understreger med lige og vinkelrette linjer den stilrene form.Capri daybed leveres med læder eller stof i flere farver efter ønske.

  Learn more...

  20.860 kr.
 • Smart sovesofa fra Innovation Istyle serie til ungdomsværelset eller gæsteværelset. Cubed sovesofa føres også i andre udførelser    

  Learn more...

  7.190 kr.
 • Smart sovesofa til ungdom eller gæsteværelset. Denne sovesofa har Springindlæg for god komfort og støtte. Føres med flere forskellige typer armlæn.     

  Learn more...

  7.999 kr.
 • Smart sovesofa til ungdom eller gæsteværelset. Denne sovesofa har Springindlæg for god komfort og støtte.Føres med flere forskellige typer armlæn.     

  Learn more...

  5.999 kr.
 • Anais er en smart dobbelt sovesofa med et elegant udfoldning system, som gør at du ved hjælp af en strup, nem kan slå sovesofaen ud på få sekunder. Føres i flere farver samt stof kvaliteter.     

  Learn more...

  8.999 kr.
 • Sonate dobbelt sovesofa er en smart sovesofa til ungdom eller gæsteværelset.Føres i flere farver samt stof kvaliteter.   

  Learn more...

  Spar 1.000 kr.
  4.299 kr. 5.299 kr.
 • Smart sovesofa til ungdom eller gæsteværelset. Denne sovesofa har posefjedre indlæg for god komfort og støtte. Bemærk! Gæste madrasen er fuldpolstret med møbelstof. 

  Learn more...

  Spar 2.000 kr.
  4.999 kr. 6.999 kr.
 • Kragelund 750 med springindlægKlassisk sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.  OBS: Dette tilbud gælder kun med stoffet dess. Larmony FV. 136 dark grey. Det er stadig muligt at få den i flere farver samt stof kvaliteter, men så gælder normalprisen. 

  Learn more...

  Spar 2.000 kr.
  4.599 kr. 6.599 kr.
 • Kragelund 701 med springindlæg Klassisk lille sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort. OBS: Dette tilbud gælder kun med stoffet dess. Larmony FV. 136 dark grey. Det er stadig muligt at få den i flere farver samt stof kvaliteter, men så gælder normalprisen. 

  Learn more...

  Spar 1.700 kr.
  3.599 kr. 5.299 kr.
 • Marts sovesofa er en smart sovesofa til ungdom eller gæsteværelset. Føres i flere farver samt stof kvaliteter.

  Learn more...

  Spar 1.200 kr.
  3.799 kr. 4.999 kr.
 • Dobbelt sovesofa Dess. Kira 19 - Granit, med spring indlæg Tilbuddet gælder så længer lager haves! 

  Learn more...

  Spar 4.500 kr.
  9.999 kr. 14.499 kr.
 • Dobbelt sovesofa Inkl. SengetøjsposeDess. New Trasa Sort er med spring indlæg 

  Learn more...

  Spar 2.000 kr.
  7.999 kr. 9.999 kr.
 • Dobbelt sovesofa Dess. Kira - 23 Sort med spring indlægTilbuddet gælder så længer lager haves!  

  Learn more...

  Spar 2.300 kr.
  8.999 kr. 11.299 kr.
 • Flere varianter

  Getama har fremstillet møbler af kendte designere i snart 60 år. Møblerne kendetegnes ved deres flotte design, høje kvalitet samt holdbarhed og betragtes af mange som samleobjekter. Wegner Model 258 enkelt sovesofa fremstår let og elegant. 

  Learn more...

  Fra  22.396 kr. Bestillingsvare

Sovesofaer er en perfekte løsning til gæste- og teenage-værelset, da de både er pladsbesparende i dagtimerne og funktionelle i nattetimerne. Med en sovesofa får du både en komfortabel seng samt en lækker og praktisk sofa, når der ikke er behov for sovepladser. Vi forhandler en række lækre modeller, hvor både sofa- og sengekomfort er i top, så kig ind til en snak om mulighederne - de er mange!

Product successfully added to the product comparison!