Hästens senge


Hästens fremstiller håndlavede senge i en klasse for sig. Senge, der skaber fundamentet for den bedst mulige dag med en nattesøvn i verdensklasse – den bedste forudsætning for at nå de mål, du drømmer om, når du er vågen. Når du sover i en seng fra Hästens, vil det føles som en blid omfavnelse, der tager dig med til drømmeland og sætter standarden for din søvn resten af dit liv. For Hästens senge er en seng for livet.Hos Bolighuset Werenberg har vi et spændende udvalg af de populære Hästens senge. Med Hästens senge byder vi dig velkommen til fællesskabet for de veludhvilede.

Få en bedre søvn med Hästens senge


Hos Bolighuset Werenberg er vi enormt stolte af at have et stort udvalg af Hästens senge. Under det letgenkendelige blåternede varemærke gemmer der sig innovation af højeste kaliber. Hästens senge har stort fokus på at anvende naturlige og gode materialer, som kombineres med den nyeste teknologi. Alt sammen for at sikre dig de optimale forudsætninger for den bedste nattesøvn.Hästens startede i 1852 som sadelmagere, hvorfra navnet stammer. De har siden brugt hver dag på at finpudse deres fantastiske håndværk, til hvad du kender i dag.Hästens senge er fremstillet af nøje udvalgte materialer såsom bomuld, hør, hestehår og deres patenterede pocketfjeder, som din krop helt bestemt vil takke dig for, ikke kun om morgenen, men hele dagen igennem – dét er frugten af næsten 170 års arbejde for perfektion. Hästens senge er desuden helt fri for kemikalier og fremstillet med respekt for miljøet. Har du først prøvet en seng fra Hästens, vil du ikke snyde dig selv, din krop eller din søvn for samme oplevelse hver nat. Vi ved godt, at du selvfølgelig ikke kan købe dig til den perfekte søvn, men med Hästens senge kommer du så tæt på som overhovedet muligt. Vil du gerne forkæle dig selv med en virkelig god nattesøvn og få den bedst mulige start på dagen, er de luksuriøse Hästens senge i den grad pengene værd.

Hästens senge: Kontinental- eller elevationsseng?


Hästens senge findes i et hav af forskellige størrelser. Derfor kan du naturligvis vælge mellem både runde, trekvart- og dobbeltsenge. Og hvis intet af dette falder i din smag, kan du også designe din seng ud fra dine egne unikke specialmål. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til din nye seng fra Hästens.Det er ikke kun målene, som varierer i det store sortiment af Hästens senge. Du finder ligeledes også både kontinentalsenge og elevationssenge i deres sortiment, så du har mulighed for at få netop den seng, der sikrer dig den bedste søvn om natten.Om du skal vælge en kontinental- eller elevationsseng fra Hästens afhænger helt og aldeles af dine ønsker til sengen og ikke mindst dit behov. Kontinentalsengen består af tre madrasser, der sikrer maksimal komfort, hvor der er god plads til både skulder og hofte. Denne sengetype er også et godt valg, hvis du ønsker en seng, der ikke kun giver komfort, men også bidrager til indretningen. Kontinentalsengen ser nemlig flot ud i hjemmet, hvor særligt det ternede mønster sætter sit eget præg på rummet. Derimod er elevationssengen det perfekte valg til dig, der også bruger sengen til at sidde og læse i om aftenen, eller hvis du nyder at krybe under dynen og se TV. Den er også god, hvis du døjer med refluks, da du kan hæve hovedgærdet og lindre dine symptomer markant, eller hvis du døjer med vand i benene, hvor du i stedet hæver fodenden. Der findes Hästens senge til ethvert behov – det er blot med at finde den, der passer bedst til dig.

Køb Hästens senge online hos Bolighuset Werenberg

Har du kastet din kærlighed på en af vores Hästens senge, og må du bare have en til dit hjem, kan du bestille den her hos os og få den leveret fragtfrit til din adresse. Ønsker du at se, mærke eller afprøve sengen inden køb, så læg endelig vejen forbi vores store showroom, hvor vores sengespecialister hjælper dig med at finde den helt rette seng til dig. Fra marts 2022 er vores Hästens flagship store beliggende centralt i Odense.
Uanset hvilken af vores Hästens senge du vælger, kan du til enhver tid være sikker på komfort og kvalitet i særklasse. Hästens er Ferrarien inden for senge, så skal din nattesøvn have en ordentlig overhaling, kan du trygt bestille en af sengene her på siden. Husk også, at vi som altid har 100% prismatch på alle produk