MENU | Sofaborde

 • Flere varianter

  Flot loungebord i varmt egetræ, som passer perfekt ind i skandinaviske hjem. Det enkle design med subtile organiske detaljer leverer en stilren indretning, hvor du kan kombinere flere Passage loungeborde i forskellige størrelser. Bestil dit nye sofabord allerede i dag!

  Learn more...

    Spar 749 kr.
  Fra 2.246 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Super stilfuldt sofabord i et enkelt, monumentalt design udført i enten træ eller sten. De solide materialer og lige linjer spiller flot sammen med de afrundede detaljer i stellet. Skab en unik stue med et arkitektonisk islæt!

  Learn more...

    Spar 1.799 kr.
  Fra 4.496 kr. 6.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sidebord i et monumentalt design udført i MDF belædt med egetræsfinér eller valnødfinér. Androgyne sofabordet kan grundet sit særlige krydsstel placeres tæt på en sofa eller daybed, så du let kan nå bordet. Med dette sidebord får du en utroligt stilfuld indretning i din stue!

  Learn more...

    Spar 999 kr.
  Fra 3.196 kr. 4.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sidebord i et monumentalt design med et unikt og enkelt stel i stål og en bordplade i det smukkeste marmor. Androgyne sofabordet kan pga. sit unikke stel stå meget tæt på en sofa eller daybed til fordel for dig. Skab en stilfuld stue med dette unikke sidebord!

  Learn more...

     
  Fra 3.794 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilfuldt sofabord i et helt enkelt design i det smukkeste marmor. Plinth Grand sofabordet udstråler et sofistikeret udtryk og leverer et smukt spil i overfladens naturlige struktur og mønster. Køb dit eget sofabord i marmor i den variant, du bedst kan lide - du er garanteret et helt unikt bord!

  Learn more...

    Spar 4.839 kr.
  Fra 17.156 kr. 21.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sofabord i et moderne design, som både har en stærk profil og harmonerer med sine omgivelser. Harbour Column loungebord er et praktisk sofabord, som bidrager til en æstetisk og moderne indretning.

  Learn more...

    Spar 2.013 kr.
  Fra 4.682 kr. 6.695 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skulpturelt sidebord i elegante, runde former og smukke materialer. Det varme valnød komplimenteres af de smukke detaljer i poleret messing. Et både elegant og moderne sidebord til et klassisk dansk hjem.

  Learn more...

    Spar 1.249 kr.
  Fra 3.746 kr. 4.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smukt højt bord i elegant marmor, der kan bruges på mange måder. Denne høje udgave af Plinth-bordene er perfekt som et lille sofabord, men fungerer mindst lige så fint som et sidebord eller til at fremhæve en smuk vase eller lampe.

  Learn more...

    Spar 2.825 kr.
  Fra 6.570 kr. 9.395 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot kubeformet sofabord i marmor, der nærmest er en skulptur i sig selv. Bordet fås i fire fine typer marmor, og uanset hvilken du vælger, garanterer det kvadratiske design et elegant og eksklusivt udtryk.

  Learn more...

    Spar 2.825 kr.
  Fra 6.570 kr. 9.395 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilfuldt og moderne sofabord i det flotteste marmor. Det lave design emmer af formfuldendt eksklusivitet, mens de elegante detaljer i marmoret gør hvert bord helt unikt.

  Learn more...

    Spar 4.719 kr.
  Fra 10.976 kr. 15.695 kr. Bestillingsvare

Giv stuen karakter med et af MENUs dekorative sofaborde


Det stilrene og eksperimenterende danske brand MENU giver dig et helt nyt syn på din indretning med dets flotte former og materialevalg.

Hvornår har du sidst set på dit sofabord som en helt central del af stuens indretning? Det ville du gøre med et af de fantastiske sofaborde fra MENU! De kan nemlig meget mere end at akkompagnere din sofa. De giver hele stuen et klart, stilfuldt præg og understreger din sofistikerede sans for indretning og godt design. 

Design, der forbinder formål og stil

MENU er både brandet for dig, der værdsætter et enkelt formsprog, og for dig, der elsker at udfordre med din indretning. Alsidigheden hos MENU ses også i brandets udvalg af sofaborde, hvor der er noget for enhver smag; lyse, mørke, store, små og høje som lave. 

Udvalget er bredt, stilen stringent og materialerne i topklasse. 

MENUs fokus på bæredygtighed er desuden afgørende for, at du på sigt kan tage dit sofabord ud af stuen og bruge det i et helt andet rum til et helt andet formål med et sikkert resultat.

Flere af sofabordene er nemlig også oplagte at bruge som små sideborde ved siden af sengen i soveværelset, i entréen med en fin bordlampe på eller ved siden af en lækker loungestol

Se eksempelvis det imponerende sofabord i marmor - Plinth Tall - der er som skabt til en stor, smuk vase, dine dekorative coffee table-bøger eller elegante lysestager.
Product successfully added to the product comparison!