MENU | Spiseborde

MENU | Spiseborde
 • Flere varianter

  Firkantet spisebord i et sofistikeret design med en kløverformet søjle i stål. Med Harbour Column spisebordet får du et praktisk lille spisebord, som vil passe ind i et tidsløst hjem i mange år. Bordet er perfekt som lille spiseplads i køkkenet eller i en lille lejlighed.

  Learn more...

  Spar 500 kr.
  Fra 5.495 kr. 5.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Rektangulært spisebord i et moderne og sofistikeret design. Harbour Column dining table med firkantet bordplade og rund fod er perfekt til to personer og derfor helt ideelt til små familier i køkkenet eller som cafébord.

  Learn more...

  Spar 1.179 kr.
  Fra 3.116 kr. 4.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Rundt spisebord med Star Base og en unik søjle formet som en kløver. Sæt et sofistikeret præg på indretningen og vælg et Harbour Column spisebord! Bordet føres i flere størrelser og materialer, så du kan finde det rette til din spisestue eller køkken.

  Learn more...

  Fra 5.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Spisebord i et sofistikeret og unikt design. Harbour Column dining table Circular er et rundt spisebord, som er både praktisk og æstetisk. Vælg en bordplade, der matcher omgivelsernes farver - så vil bordet harmonere flot med din indretning.

  Learn more...

  Spar 1.179 kr.
  Fra 3.116 kr. 4.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Spisebord i et arkitektonisk design udført i egetræ. Androgyne spisebordet rummer både bløde og lige linjer i en monumental udformning. Skab et stilfudt spiseareal med dette unikke bord!

  Learn more...

  Spar 6.566 kr.
  Fra 17.929 kr. 24.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilfuldt spisebord i monumentalt design udført i egetræ med rektangulær bordplade. Både lige linjer og bløde detaljer mødes på fineste vis i dette unikke spisebord. Skab en flot spisestue med et arkitektonisk islæt!

  Learn more...

  Spar 7.019 kr.
  Fra 20.276 kr. 27.295 kr. Bestillingsvare

Skab de smukkeste rammer for familiens samling


Efter en lang dag er det ofte rundt om spisebordet, de fleste af os mødes og slapper af over aftensmaden. Det er også her, vi samles til hyggelige middage med gode venner, nyder en god kop kaffe og trækker weekendmorgenmaden i langdrag.

På mange måder er spisebordet hjertet i hjemmet, så hvorfor ikke vælge ét, der indbyder til samvær og gode stunder og drager øjet med sit smukke design? Det gør de flotte spiseborde fra det danske brand MENU. Her får du spiseborde, der passer til alle typer indretninger og behov.

Uanset om ønsker dig et rundt spisebord eller et aflangt til den store familie, har MENU et spisebord til dig, der går op i godt håndværk og et udtryk, der bliver bemærket.


Til bords med mulighederne

Når du skal vælge, hvilket MENU-spisebord der er det rette for dig, træder du ind i en verden af muligheder for at samskabe lige netop det bord, du drømmer om. Du kan kan eksempelvis vælge mellem bordplader i forskellige slags elegant marmor, linoleum og flere typer træ. 

Derudover får du et godt udvalg af bordben i de fineste designs, der spænder fra de slanke ben på Snaregade- og Harbour-bordene og det ikoniske Androgyne-design.
Product successfully added to the product comparison!