MENU | Lamper

MENU | Lamper
 • Denne skulpturelle pendel er udformet i elegante, geometrisker former, som danner et smukt udfald af lys til spisebordet eller køkkenet. De varme materialer skaber en hyggelig og sofistikeret atmosfære til dit hjem.

  Learn more...

  Spar 840 kr.
  1.955 kr. 2.795 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira wall lamp er designet i en smuk sammensmeltning af skandinavisk modernitet og japansk tradition. Væglampens geometriske formsprog og tynde lampeskærm i linned leverer en rigtig hyggelig belysning. Benyt for eksempel væglampen i gangen eller soveværelset. Føres i to flotte varianter.

  Learn more...

  Spar 405 kr.
  Fra 990 kr. 1.395 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira floor lamp med ekstra højde er en perfekt fusion af japansk tradition og dansk modernitet. Gulvlampens unikke geometrisk formsprog og varme atmosfære er en gave til ethvert rum, men i særdeleshed stuen eller soveværelset. Føres i to enkle varianter.

  Learn more...

  Spar 1.181 kr.
  Fra 3.114 kr. 4.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel loftslampe i smukt, mundblæst opal glas i enten mat eller glansfuld overflade. Lampen med lysdæmpende LED pære kan skues direkte i en fatning i loftet eller væggen. En tidsløs løsning med hyggelig belysning!

  Learn more...

  Spar 225 kr.
  Fra 524 kr. 749 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Trendy loftslampe i et enkelt design. Igennem det opale glas sendes et blødt, hyggeligt lys. Vælg imellem stel i børstet messing eller sort pulverlakeret stål. Skab en hyggelig atmosfære i køkkenet eller over spisebordet.

  Learn more...

  Spar 1.750 kr.
  Fra 4.245 kr. 5.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne loftslampe i et smukt design. Det opale glas fås enten i mat eller blank med metaldetalje i enten sort eller børstet messing. Smuk og moderne løsning med hyggelig belysning!

  Learn more...

  Spar 375 kr.
  Fra 874 kr. 1.249 kr. Bestillingsvare
 • Smuk loftslampe i enkle, runde former. Et ganske tidsløst design, der vil klæde de fleste hjem i mange år. Lampen giver en fin fleksibilitet i belysningen grundet sin lysdæmpende funktion.

  Learn more...

  Spar 750 kr.
  1.745 kr. 2.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne gulvlampe i tidsløse, runde former. En moderne klassiker i de smukkeste materialer. Denne lampe er rigtig praktisk, da den indbyggede lysdæmpende funktion leverer en hyggelig belysning uanset tidspunktet.

  Learn more...

  Fra 9.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skulpturel, transportabel bordlampe i et moderne design. De enkle runde former i designet kan let blive en ny tidsløs klassiker! Lampen er perfekt til soveværelset, reolen eller læsehjørnet grundet den praktiske lysdæmpende funktion.

  Learn more...

  Spar 390 kr.
  Fra 909 kr. 1.299 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne og skulpturel bordlampe i simple, runde former. Et tidsløst design, der hurtigt kan gå hen og blive en ny designklassiker! Denne lampe er grundet sin lysdæmpende funktion helt idéel til soveværelset og læsehjørnet!

  Learn more...

  Spar 479 kr.
  Fra 1.116 kr. 1.595 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne bordlampe i et elegant design. Igennem det opale glas spredes et hyggeligt, blødt lys, som du vil være rigtig glad for i din stue, i gangen eller på kontoret. Vælg en af de flotte varianter i lækre materialer og bestil allerede nu!

  Learn more...

  Spar 599 kr.
  Fra 1.396 kr. 1.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne lampe til bordet eller væggen i simple, runde former. Det bløde lys, som sende igennem det opale glas, skaber en hyggelig stemning til din stue eller gang. Smukt lys og moderne design til ethvert nordisk hjem!

  Learn more...

  Spar 598 kr.
  Fra 1.397 kr. 1.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel og smuk lampe til loftet eller væggen. Det opale glas leverer et blødt og let dæmpet lys, som passer godt til entréen og stuen. Enkle former og smukt lys til et moderne hjem!

  Learn more...

  Spar 446 kr.
  Fra 1.049 kr. 1.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira pendant lamp i varianten Cluster med tre sammensatte lampeskærme er designet som en moderne videreudvikling af traditionelle, japanske washi lamper. Denne pendel i japandi stil har masser af karakter og passer super godt til et moderne, nordisk hjem. Hæng Hashira loftslampen op i entréen, stuen eller spisestuen. Findes i flere størrelser og...

  Learn more...

  Spar 1.501 kr.
  Fra 3.494 kr. 4.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira pendant lamp i japandi stil er en enkel og moderne fortolkning af traditionelle, japanske washi lamper. Denne pendel emmer af karakter og er perfekt til en moderne, skandinavisk indretning. Hæng Hashira loftslampen over spisebordet, i gangen eller på kontoret. Føres i flere størrelser og varianter.

  Learn more...

  Spar 660 kr.
  Fra 1.535 kr. 2.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira floor lamp er en elegant fusion af dansk modernitet og japansk tradition. Denne gulvlampe har et geometrisk formsprog og masser af atmosfære! Hashira gulvlampen fungerer særdeles godt til stuen eller soveværelset. Føres i to smukke varianter.

  Learn more...

  Spar 1.501 kr.
  Fra 3.494 kr. 4.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira table lamp er en smuk fusion af japansk tradition og dansk modernitet. Denne lampe er enkel i sit formsprog og alligevel fuld af karakter! Hashira bordlampen er desuden perfekt til et lavt bord eller en skænk i gangen, soveværelset eller stuen. Føres i to fine varianter.

  Learn more...

  Spar 810 kr.
  Fra 1.885 kr. 2.695 kr. Bestillingsvare
 • Denne unikke bordlampe er udført i en spændende geometrisk komposition med sandfarvet sten og bronzeret aluminium. Indstil lyset til det rette niveau og skab en hyggelig atmosfære til sofabordet, natbordet eller reolen.

  Learn more...

  Spar 1.201 kr.
  2.794 kr. 3.995 kr. Bestillingsvare
 • Denne søjleformede bordlampe har et enkelt og alligevel råt look i bronzeret aluminium. Lampen er super anvendelig og fleksibel idet den er transportabel og lyset kan justeres i tre indstillinger. Perfekt til sofabord, reol eller natbord!

  Learn more...

  Spar 390 kr.
  909 kr. 1.299 kr. Bestillingsvare
 • Denne bordlampe er designet med et klassisk udtryk igennem sine subtile, skulpturelle former. Lampen lyser med et varmt, blødt lys, som skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Perfekt til natbordet, skænken eller vindueskarmen.

  Learn more...

  Spar 799 kr.
  2.196 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Denne klassiske Torso bordlampe er udført i et subtilt, skulpturelt design. Skab en intim atmosfære til skænken, vindueskarmen eller natbordet med denne lampes bløde lys.

  Learn more...

  Spar 820 kr.
  1.975 kr. 2.795 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne transportable bordlampe er udført i et klassisk design med enkle former og spændende farver. Det bløde, varme lys vil give en intim atmosfære til ethvert sofabord, natbord eller reol.

  Learn more...

  Spar 420 kr.
  Fra 979 kr. 1.399 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne pendel designet med enkle former og detaljer i messing. De tidsløse farver svæver elegant i luften over spisebordet, i køkkenet eller i stuen. Der er mange muligheder for Levitate pendant, som giver et smukt lys uanset lokationen.

  Learn more...

  Spar 810 kr.
  Fra 1.885 kr. 2.695 kr. Bestillingsvare

MENU viser dine rum i det helt rette lys


Når du indretter dit hjem, er én ting helt afgørende for det endelige resultat. Lyset! Med den helt rette belysning kan du nemlig designe stemningen og energien i rummet, så den passer til, hvordan rummet skal bruges. 

Her kan du roligt lade dig inspirere af MENUs store udvalg, som du naturligvis også kan opleve i vores butik, hvor du kan se lyset og designene helt tæt på. 


Belysning til alle rum og behov

kontoret eller i dit arbejdsværelse er det nødvendigt med klart lys, så du ikke belaster dine øjne, når du arbejder. Det betyder imidlertid ikke, at lampens design skal træde i baggrunden - tværtimod. Med arbejdslamperne fra MENU kan du let gå målrettet efter et flot design, som du samtidig kan betragte under arbejdets eftertænksomme øjeblikke.

I stuen vil du med garanti vælge et varmere lys i en kombination af bordlamper, pendler og standerlamper, så du kan skrue op for lyset og dæmpe det igen, når du vil slappe af og læne dig tilbage i sofaen eller lænestolen.

Og hvad med entréen? Hvilket førstehåndsindtryk vil du give af dit hjem og den atmosfære, der er hjemme hos dig? 


Kast nyt lys over dine lampevalg

MENUs spændende designs vil uden tvivl kaste helt nyt lys over dine overvejelser om, hvilke lamper du skal vælge til forskellige formål.

Brandets fokus på bæredygtighed gennemstrømmer designene, og i dét fokus er der masser af inspiration at hente. For MENU er det nemlig vigtigt, at dit køb ikke kun giver kortvarig glæde. Designene skal have lang levetid og stor, fleksibel anvendelighed. 

For hvem siger, at man ikke kan tage bordlampen med i cykelkurven og bruge den til en picnic en sommeraften? Eller måske bare flytte den fra sengebordet og ind på kontoret uden at skulle tænke på ledninger og stikkontakter?

Gå på opdagelse i vores udvalg MENUs flotte lamper, og oplev de eksperimenterende former, farver og materialevalg, som kan give enhver indretning et både spændende og elegant præg.
Product successfully added to the product comparison!