MENU | Lamper

 • Flere varianter

  Hashira pendant lamp i varianten Cluster med tre sammensatte lampeskærme er designet som en moderne videreudvikling af traditionelle, japanske washi lamper. Denne pendel i japandi stil har masser af karakter og passer super godt til et moderne, nordisk hjem. Hæng Hashira loftslampen op i entréen, stuen eller spisestuen. Findes i flere størrelser og...

  Learn more...

    Spar 1.099 kr.
  Fra 3.896 kr. 4.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira pendant lamp i japandi stil er en enkel og moderne fortolkning af traditionelle, japanske washi lamper. Denne pendel emmer af karakter og er perfekt til en moderne, skandinavisk indretning. Hæng Hashira loftslampen over spisebordet, i gangen eller på kontoret. Føres i flere størrelser og varianter.

  Learn more...

    Spar 439 kr.
  Fra 1.556 kr. 1.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira floor lamp er en elegant fusion af dansk modernitet og japansk tradition. Denne gulvlampe har et geometrisk formsprog og masser af atmosfære! Hashira gulvlampen fungerer særdeles godt til stuen eller soveværelset. Føres i to smukke varianter.

  Learn more...

    Spar 800 kr.
  Fra 3.195 kr. 3.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira table lamp er en smuk fusion af japansk tradition og dansk modernitet. Denne lampe er enkel i sit formsprog og alligevel fuld af karakter! Hashira bordlampen er desuden perfekt til et lavt bord eller en skænk i gangen, soveværelset eller stuen. Føres i to fine varianter.

  Learn more...

    Spar 500 kr.
  Fra 1.995 kr. 2.495 kr. Bestillingsvare
 • Denne unikke bordlampe er udført i en spændende geometrisk komposition med sandfarvet sten og bronzeret aluminium. Indstil lyset til det rette niveau og skab en hyggelig atmosfære til sofabordet, natbordet eller reolen.

  Learn more...

    Spar 800 kr.
  3.195 kr. 3.995 kr. Bestillingsvare
 • Denne søjleformede bordlampe har et enkelt og alligevel råt look i bronzeret aluminium. Lampen er super anvendelig og fleksibel idet den er transportabel og lyset kan justeres i tre indstillinger. Perfekt til sofabord, reol eller natbord!

  Learn more...

    Spar 259 kr.
  1.040 kr. 1.299 kr. Bestillingsvare
 • Denne bordlampe er designet med et klassisk udtryk igennem sine subtile, skulpturelle former. Lampen lyser med et varmt, blødt lys, som skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Perfekt til natbordet, skænken eller vindueskarmen.

  Learn more...

    Spar 232 kr.
  2.763 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Denne klassiske Torso bordlampe er udført i et subtilt, skulpturelt design. Skab en intim atmosfære til skænken, vindueskarmen eller natbordet med denne lampes bløde lys.

  Learn more...

    Spar 674 kr.
  2.025 kr. 2.699 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne transportable bordlampe er udført i et klassisk design med enkle former og spændende farver. Det bløde, varme lys vil give en intim atmosfære til ethvert sofabord, natbord eller reol.

  Learn more...

    Spar 324 kr.
  Fra 975 kr. 1.299 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne pendel designet med enkle former og detaljer i messing. De tidsløse farver svæver elegant i luften over spisebordet, i køkkenet eller i stuen. Der er mange muligheder for Levitate pendant, som giver et smukt lys uanset lokationen.

  Learn more...

    Spar 593 kr.
  Fra 2.102 kr. 2.695 kr. Bestillingsvare

MENU viser dine rum i det helt rette lys


Når du indretter dit hjem, er én ting helt afgørende for det endelige resultat. Lyset! Med den helt rette belysning kan du nemlig designe stemningen og energien i rummet, så den passer til, hvordan rummet skal bruges. 

Her kan du roligt lade dig inspirere af MENUs store udvalg, som du naturligvis også kan opleve i vores butik, hvor du kan se lyset og designene helt tæt på. 


Belysning til alle rum og behov

kontoret eller i dit arbejdsværelse er det nødvendigt med klart lys, så du ikke belaster dine øjne, når du arbejder. Det betyder imidlertid ikke, at lampens design skal træde i baggrunden - tværtimod. Med arbejdslamperne fra MENU kan du let gå målrettet efter et flot design, som du samtidig kan betragte under arbejdets eftertænksomme øjeblikke.

I stuen vil du med garanti vælge et varmere lys i en kombination af bordlamper, pendler og standerlamper, så du kan skrue op for lyset og dæmpe det igen, når du vil slappe af og læne dig tilbage i sofaen eller lænestolen.

Og hvad med entréen? Hvilket førstehåndsindtryk vil du give af dit hjem og den atmosfære, der er hjemme hos dig? 


Kast nyt lys over dine lampevalg

MENUs spændende designs vil uden tvivl kaste helt nyt lys over dine overvejelser om, hvilke lamper du skal vælge til forskellige formål.

Brandets fokus på bæredygtighed gennemstrømmer designene, og i dét fokus er der masser af inspiration at hente. For MENU er det nemlig vigtigt, at dit køb ikke kun giver kortvarig glæde. Designene skal have lang levetid og stor, fleksibel anvendelighed. 

For hvem siger, at man ikke kan tage bordlampen med i cykelkurven og bruge den til en picnic en sommeraften? Eller måske bare flytte den fra sengebordet og ind på kontoret uden at skulle tænke på ledninger og stikkontakter?

Gå på opdagelse i vores udvalg MENUs flotte lamper, og oplev de eksperimenterende former, farver og materialevalg, som kan give enhver indretning et både spændende og elegant præg.
Product successfully added to the product comparison!