MENU | Sofaer

 • Flere varianter

  Ønsker du en eksklusiv sofa med høj ryg, så er Tearoom sofaen et oplagt valg! Med sin bløde polstring i kvalitetsmaterialer og høje ryg er denne sofa særligt oplagt til et læsehjørne eller offentlige rum som hotellobbyer og venteværelser. Stolen føres med eller uden stikkontakt. Vælg din favorit og bestil allerede i dag!

  Learn more...

     
  Fra 27.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne Eave puf i den mindre variant på 75 cm. Denne puf er helt enkel og perfekt som puf til at støtte fødderne eller som ekstra siddeplads. Benyt også puffen som smart sofabord, hvor du kan placere en bakke med stel eller lignedne.

  Learn more...

     
  Fra 5.600 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulsofa med ekstra dybde på 96 cm. Kombinér selv modulerne, så du får præcis den sofa, du har behov for! Modulerne føres som hjørne, åben sektion og puf i en række tidsløse farver.

  Learn more...

     
  Fra 6.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulsofa, som du selv kan sammensætte i alverdens kombinationer - så får du den perfekte sofa til lige dine behov! Modulerne fås som hjørne, åben sektion og puf, som du nemt kan bestille i din foretrukne polstring.

  Learn more...

     
  Fra 5.800 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smart modulopbygget hjørnesofa i tre enkle kombinationer, så du kan vælge den mest optimale hjørnesofa til dit hjem! Denne sofa har plads til fem personer, som vil sidde fremragende i sofaens bløde kurver. Vælg din favorit iblandt de mange flotte polstringer og bestil direkte her på webshoppen.

  Learn more...

     
  Fra 42.400 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulopbygget sofa i to smarte kombinationer, som fungerer særligt godt som mindre hjørnesofa. Denne sofa har et design i bløde kurver, som leverer super komfort! Her kan I tilbringe mange hyggelige aftener! Sofaen føres i en række flotte polstringer, som du kan bestille direkte her på webshoppen.

  Learn more...

     
  Fra 35.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulsofa i mange anvendelige kombinationer med og uden puf. Denne sofa i bløde former giver super komfort til dig og familien, så I kan nyde mange gode stunder lige her! Sofaen kommer i et bredt udvalg af flotte polstringer.

  Learn more...

    Spar 5.441 kr.
  Fra 22.159 kr. 27.600 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulær sofa i en enkel 2-personers kombination. Sofaens bløde kurver giver en fantastisk komfort og et luksuriøst udtryk. Sofaen føres i mange flotte varianter - bestil din favorit direkte her fra hjemmesiden!

  Learn more...

    Spar 4.041 kr.
  Fra 16.159 kr. 20.200 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne sofa og spisebordsstol i ét! Eave dining sofaen har en højde, som er perfekt til spisebordet, så du kan nyde et godt måltid i smukke former. Blød de lige linjer i køkkenet og spisestuen op med de volumiøse og alligevel enkle former i denne spisebordsstol.

  Learn more...

     
  Fra 10.795 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Luksuriøs sofa i et enkelt og alligevel volumiøst design. Sofaen er perfekt til en lounge, hvor du kan servere te og kaffe for gæster. Tearoom sofaen sørger for en luksuriøs atmosfære til ethvert hjem. Vælg din favorit i de lækre materialer og bestil allerede nu.

  Learn more...

     
  Fra 23.595 kr. Bestillingsvare

MENU – sofaer med sans for komfort og stringens


Næstefter sengen er sofaen uden tvivl et af de møbler, vi opholder os mest i. I modsætning til vores seng, som ofte er skjult på soveværelset, er sofaen derimod en stilistisk søjle i din indretning, som dine gæster ser, så snart de træder ind i dit hjem.

Sofaen er desuden ikke kun det møbel, der bogstaveligt talt fylder mest i stuen. Det fylder også visuelt – og derfor er valget af sofa særligt vigtigt. 

Hos Bolighuset Werenberg kan du opleve, hvilken forskel en smuk sofa fra MENU kan gøre for din stue. Lige præcis disse sofaer har nemlig en klar sans for både designmæssig stringens og god komfort. 

MENUs sofaer er for dig, der drages af minimalisme, rene linjer, flotte rolige farver og eksperimenterende designs.

Skabt til livet

Uanset hvor du er i livet, og hvilken stil du har eller ønsker at skabe, er der en MENU-sofa til dig. Du får desuden masser af muligheder for selv at vælge sofaens længde, tekstilfarve og trætype.

Fællesnævneren for hele MENUs store udvalg af sofaer er, at de er skabt til livet. Vælg eksempelvis en elegant Offset-sofa med aftageligt, vaskbart betræk, hvis du har børn eller husdyr. Eller måske er du mere til en skulpturel, moderne loungesofa som Tailor-modellen? 

En fin detalje ved flere af MENUs sofaer er, at du ikke blot kan vælge mellem de længere 2-personers- og 3-personersvarianter. Du kan også vælge en 1-persons- eller 80 cm-variant og på den måde få en skøn lænestol, der matcher din sofa. 

Sidst men ikke mindst tilbyder MENU et innovativ indslag i form af Eave Dining Sofa, som er en sofa til dit køkken eller spiseområde. Dermed gentænker og udfordrer MENU dit spisebordsarrangement ved at give det et nyt, spændende udtryk med fokus på holdbarhed, strømlinet formsprog og alletiders komfort.
Product successfully added to the product comparison!