MENU | Loungestole

MENU | Loungestole
 • Flere varianter

  Denne flotte lænestol med høj ryg og blød polstring er super oplagt til dig, der både ønsker god komfort og et eksklusivt udtryk til indretningen. Tearoom loungestolen er særligt oplagt til stuen eller offentlige rum som venteværelser. Stolen føres med eller uden stikkontakt. Vælg din favorit iblandt de lækre kvalitetsmaterialer og bestil allerede i dag!

  Learn more...

  Fra 17.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Loungestol i den minimalistiske serie Harbour. Med sit træstel i moderne skandinavisk design og den bløde polstring får du en superbehagelig lænestol, som fås i flere æstetiske varianter.

  Learn more...

  Spar 3.261 kr.
  Fra 9.434 kr. 12.695 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skandinavisk og brasiliansk modernisme mødes på elegant vis i denne lave og bløde lounge stol i lækre materialer. En skøn lænestol til alle, der sætter både komfort og design højt! Få Ottoman skamlen gratis med i købet.

  Learn more...

  Fra 13.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lækker loungestol i et flot design, der rummer både sort stel i stål og bløde former og polstring, der giver dig super komfort. Hvil dine arme på armlænene og læn dig tilbage i det tiltede ryglæn. Køb din favorit allerede nu her på hjemmesiden.

  Learn more...

  Spar 2.825 kr.
  Fra 6.570 kr. 9.395 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Loungestol i et tidsløst design med både armlæn og polstret sæde. Det tilbagelænede ryglæn i egetræsfinér og armlænene i siden omfavner dig, så du kan nyde en afslappet stund. Find en flot variant til dit hjem og køb direkte her på webshoppen.

  Learn more...

  Spar 1.619 kr.
  Fra 4.676 kr. 6.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel og samtidigt volumiøs loungestol perfekt til servering af kaffe og te. Tearoom loungestolen forærer en luksuriøs atmosfære til ethvert rum med sit eksklusive design og lækre materialer.

  Learn more...

  Fra 13.595 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel loungestol særligt velegnet til servering af te og kaffe. Tearoom club stolens eksklusive design og fornemme materialer giver en særligt luksuriøs stemning til ethvert rum!

  Learn more...

  Fra 10.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel ottoman i et lækkert design, der emmer af både skandinavisk og brasiliansk modernisme. Med sin bløde pude er denne puf et behageligt hvilested for dine ben.

  Learn more...

  Fra 4.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skandinavisk og brasiliansk modernisme mødes på elegant vis i denne lave og bløde lounge stol i lækre materialer. En skøn lænestol til alle, der sætter både komfort og design højt!

  Learn more...

  Fra 13.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Klassisk lænestol i valnød eller egetræ polstret med det lækreste læder i flotte kombinationer. Formen er ergonomisk og tidsløs - denne stol bliver du glad for i mange år frem!

  Learn more...

  Spar 7.155 kr.
  Fra 16.640 kr. 23.795 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smuk lænestol i egetræ eller valnød polstret med det blødeste fåreskind. Designet er tidsløst med en form, som er helt fantastisk at sidde i.

  Learn more...

  Spar 8.177 kr.
  Fra 19.018 kr. 27.195 kr. Bestillingsvare

Læn dig tilbage i MENUs smukke loungestole


Med MENUs elegante loungestole åbner du for utallige muligheder for at indrette dit hjem med moderne klassikere i flotte, naturlige farver og gode materialer som træ, læder og slidstærk tekstil.

Stolenes designs spænder fra stringent enkelthed til mere bløde former. Fælles for dem alle er det elegante og rolige nordiske look, der emmer af eksklusivitet og godt håndværk.

MENUs fokus på bæredygtighed og møblernes lange levetid gør, at udtrykket på samtlige stole er tidløst. Af samme grund kan du let bruge din loungestol fra MENU rundt om i hjemmet og på mange forskellige måder; ved spisebordet, i læsehjørnet, ved siden af sofaen og lige dér, hvor du gerne vil give rummet et løft med et spændende design.


Alt det, en loungestol skal kunne

Læn dig tilbage i én af MENUs eksklusive loungestole, og vid, at designerne bag har tænkt over alt det, en loungestol skal kunne. 

Den skal nemlig ikke kun være god at sidde i og smuk at se på. Loungestolen skal også være inviterende og bidrage til en hjemlig, afslappet atmosfære.
Product successfully added to the product comparison!