Hästens Adjustable


    Hemmeligheden bag den optimale nattesøvn, hvor du vågner frisk og veludhvilet hver morgen, er en Hästens Adjustable elevationsseng. Med denne seng forenes elegant design, et eksklusivt udtryk og en ultimativ liggekomfort, der gør søvnen til en drøm. Med en Hästens Adjustable kan du nemt tage din nattesøvn til helt nyt niveau – og din krop vil uden tvivl takke dig.

    Hästens Adjustable – sengen til alle livets aspekter

    Hästens Adjustable er en af de nyeste elevationssenge fra det populære, luksuriøse svenske mærke, og her er på alle måder tale om en yderst moderne justerbar seng, der tilgodeser ethvert behov, du måtte have. Faktisk er en Hästens Adjustable sengen til alle aspekter i livet, da sengen har en række justerbare funktioner, der lader dig indstille sengen, så den passer bedst til dig, din krop og din søvn. Sengen er både smukt udformet og yder den samme høje grad af blødhed og støtte som deres kontinentalseng, der her kombineres med bekvemmelighederne fra en elevationsseng.
    Forkæl dig selv med en eminent komfort i de blødeste omgivelser med en Hästens Adjustable elevationsseng, der med sine diskrete kantdetaljer på selve madrassen giver sengen en lidt fastere fornemmelse. Her kan du både hæve og sænke hovedenden eller fodenden, hvilket giver dig mulighed for at indstille sengen til din krop. Derved kan du hvile dig i lige præcis den stilling, som din krop foretrækker, hvor der samtidig tages hensyn til, hvis du døjer med forskellige gener.
    Forestil dig at blive vækket med lækker morgenmad på sengen, mens fuglene kvidrer udenfor, og solen langsomt rejser sig fra sit dyb. Alt sammen fra en seng blød som silke, der er justeret til din krop. Og når du går i seng om aftenen, kan du gøre det i en seng formet efter din krop, så det føles som at blive omfavnet af puffede skyer.
    Med en Hästens Adjustable seng kan ovenstående blive din nye hverdag.

    Indstil din nye Hästens Adjustable elevationsseng til dine behov

    Hästens Adjustable sengen er udstyret med en driftssikker fjernbetjening, der hurtigt og lydløst indfrier dine ønsker til justering. Elevationen i sengen kan også styres ved en app. Uanset hvad betjenes sengen ved trådløs håndbetjening, så du slipper for knap så flotte ledninger i soveværelset, der kan spolere det stilfulde look og dit sovemiljø. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med stilen i dit soveværelse, der blot forskønnes med det blåternede mønster på Hästens Adjustable sengens madras.
    Hos Hästens har de en helt særlig knowhow omkring liggekomfort, som de har opnået gennem mere end 160 år i branchen. Det betyder, at du roligt kan forvente det bedste med en seng fra Hästens. Som de andre senge fra producenten er Hästens Adjustable udstyret med de samme naturlige kvalitetsmaterialer og består af tykke lag af åndbar, naturlig uld, krølhår og bomuld spredt over hør for at reducere statisk elektricitet og samtidig sikre eftergivenhed. Det betyder blandt andet, at sengens bevægelser er uhindrede og næsten lydløse, hvor omhyggeligt placerede sidesyninger giver springmadrassen en ekstra stabilitet. Dette kombineres med to fjedersystemer, der både giver dyb støtte, der tager imod din krop og sikrer den korrekte position under søvnen, og giver et pålideligt støttepunkt til hele kroppen, hvis du sidder mere op i sengen.
    Alt i alt er en Hästens Adjustable således en yderst fleksibel og støttende seng, der efterlever selv de strengeste krav for komfort. Hos Bolighuset Werenberg har du mulighed for at finde netop den Hästens Adjustable, som passer bedst til dig og dit søvnbehov. Vi forhandler flere modeller af Hästens Adjustable i det eksklusive, velkendte design og i en uforlignelig kvalitet.