Ren selvforkælelse med Hästens Herlewing

At sove i en Hästens Herlewing er ganske enkelt som at blive omfavnet af en, du elsker – behageligt og dejligt. For Herlewing er en både blød, smidig og yderst komfortabel seng, der består af tre samarbejdende fjedersystemer og hele 35 håndlavede lag af nogle af de fineste naturmaterialer, som giver sengen en fantastisk støtte og aflastning. Det sikrer, at kroppen vil være i perfekt balance i søvnen. Herlewing betyder ”at vågne” på afrikansk, og det er ingen tilfældighed. For der er ingen tvivl om, at en Hästens Herlewing er enestående på alle måder og hjælper dig til at vågne frisk og veludhvilet.
Hästens Herlewing er baseret på samme avancerede fjedersystem som Hästens 2000T , hvorfor fjedrene er fastgjort enkeltvis, så de reagerer individuelt på tryk. Og effekten heraf er ikke til at tage fejl af – to mennesker i den samme seng omfavnes af hver deres sfære og bliver ikke forstyrret af den andens bevægelser. Dette kombineres med yderligere to fjedersystemer, der er omhyggeligt tilpasset hinanden for at give den nødvendige støtte til hele kroppen.
Med Hästens Herlewing får du en seng noget nær det bedste, når vi snakker om ultimativ skønhedssøvn, og vi forstår godt, hvis du også vil have fingrene i denne sag. Så kig endelig forbi vores showroom i Odense og brenderup, og mærk den uovertrufne seng på egen krop – her kan du også gå på opdagelse i de mange andre senge fra Hästens .