MENU | Boligtilbehør

MENU | Boligtilbehør
 • Smuk og organisk skål i fantastisk grønlig røgfarvet glas. Skålens bølgende former leverer et unikt, skulpturelt udtryk, som gør skålen både praktisk og dekorativ. Aer skålen er særligt oplagt som frugtskål eller til små blomsterdekorationer.

  Learn more...

  Spar 359 kr.
  836 kr. 1.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne og rå knagerække i pulverlakeret stål i flere varianter, så du kan vælge den rette simplicitet eller farverighed efter din smag. Knagerækken kan sættes op både vandret og lodret med et smukt skulpturelt udtryk som resultat.

  Learn more...

  Spar 300 kr.
  Fra 699 kr. 999 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lille, moderne knagerække i pulverlakeret stål med eller uden en flot messing detalje. Sammensæt knagerne som du har lyst og skab en skulpturel dynamik i din entré!

  Learn more...

  Spar 150 kr.
  Fra 349 kr. 499 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flotte plantekasser i et moderne design med flettet rattan og sortmalet stål. Luk naturen ind i stuen med disse smarte plantekasser i tre størrelser. Sæt flere sammen for et dynamisk spil i indretningen.

  Learn more...

  Spar 224 kr.
  Fra 675 kr. 899 kr. Bestillingsvare
 • En moderne vinreol i et industruelt look med sit stel i sortmalet stål og læderstropper, som elegant og skånsomt holder vinflaskerne. Perfekt til opbevaring af vinflasker i spisestuen eller køkkenet.

  Learn more...

  Spar 690 kr.
  1.605 kr. 2.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne skulpturelle skål i organiske former er lavet i porcelæn og glaseret i en smuk, mørk glasur. Brug din Fragilis skål til frugt eller saml dine mindre genstande her på æstetisk vis.

  Learn more...

  Spar 100 kr.
  Fra 299 kr. 399 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne lille skål i glas og metal kan både bruges som skål og lysestage. Den minimalistiske, flade sfære holdes oppe af et enkelt stel i metal. Med din Échasse Hurricane får du en elegant lysestage, som vil give en hyggelig stemning til ethvert rum.

  Learn more...

  Spar 180 kr.
  Fra 419 kr. 599 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne moderne og minimalistiske skål er fremstillet i glas og metal. De elegante linjer og smukke farver leverer et stilrent udtryk. Brug din Échasse skål til udstilling af blomster og frugt eller få samling på dine små genstande på bordet på en smuk måde.

  Learn more...

  Spar 174 kr.
  Fra 525 kr. 699 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne enkle vase er udført i glas og metal i et minimalistisk udtryk. De enkle former giver sammen med de spændende farvevarianter et unikt og moderne udtryk. Stil med fordel din Échasse vase i vinduet for en flot lysreflektion.

  Learn more...

  Spar 420 kr.
  Fra 979 kr. 1.399 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne organiske vase er udført i glas med en smuk grønlig røgfarve. De bølgende former giver vasen et skulpturelt udtryk, hvorfor den sagtens kan stå alene eller indeholde flere blomsterarrangementer. Aer vasen vil stå særdeles smukt på stuebordet eller i vindueskarmen.

  Learn more...

  Spar 449 kr.
  Fra 1.046 kr. 1.495 kr. Bestillingsvare
 • Denne skulpturelle lysestage i elegante, runde former står smukt i ethvert miljø. Det polerede messing passer godt sammen med det varme valnød, som udgør bunden af stearinlyset. En smuk lysestage perfekt til spisebordet eller toppen af en reol.

  Learn more...

  499 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne moderne lysestage er udført i et industrielt og alligevel hjemligt design i messing eller stål. Den organiske detalje med rattan snoet om lysestagen giver, sammen med den varme belysning fra lyset, et ganske nærværende udtryk.

  Learn more...

  Spar 119 kr.
  Fra 280 kr. 399 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne skulpturelle lysestage i enkle geometriske former fuldendes med stearinlyset på toppen. En betagende lysestage og samtalestarter perfekt til spisebordet eller sofabordet!

  Learn more...

  Spar 504 kr.
  Fra 1.495 kr. 1.999 kr. Bestillingsvare
Product successfully added to the product comparison!