Bernstorffsminde møbelfabrik kategorier

Filtrer efter

Pris
0 Kr. 7216 Kr.

Bernstorffsminde møbelfabrik

På Bernstorffsminde møbelfabrik går man ikke på kompromis med detaljer og kvalitet, hvilket man lægger mærke til ved første øjekast på deres produkter. Her er intet overladt til tilfældighederne, og der er kælet for hver en detalje. Med næsten 200 års erfaring inden for snedkeri, kan du være sikker på, at hvert eneste møbel er gennemarbejdet og gennemtestet. Og gennem de seneste årtier har virksomheden kun handlet med de bedste leverandører inden for materialer som træ, læder og stof. Bernstorffsminde møbelfabrik producerer i dag møbler tegnet af anerkendte designere, såsom Børge Mogensen og Kaare Klint. 

 • Tilbud!

  Klassisk design spisebord af Børge Mogensen Dansk håndværk når det er bedst, tidsløst design i  høj kvalitet. Shaker spisebord leveres i 4 størrelser.


   
 • I eg sæbe behandlet - Uden armlæn Klassisk design stol af Kaare Klint Dansk håndværk når det er bedst, tidsløst design i  høj kvalitet. Kirkenstolen leveres i flere udførelser

  7.216,00 Kr.  

   
 • Tilbud!

  Klassisk design stol af Børge Mogensen Dansk håndværk når det er bedst, tidsløst design i  høj kvalitet. Vælg mellem med eller uden armlæn


   
 • Tilbud!

  Klassisk design stol af Børge Mogensen Dansk håndværk når det er bedst, tidsløst design i  høj kvalitet. Vælg mellem med eller uden armlæn Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.


   
Product successfully added to the product comparison!