Loftlamper

Belysning i hjemmet er essentielt for at få indretningen til at udstråle det, som man gerne vil have den til. Ved manglende belysning går den smukke indretning tabt, da rummet bliver mørkt og ufuldendt at se på. Men frygt ej - vores store udvalg af lamper til alle formål sikrer, at boligen bliver belyst, som den skal. Ofte er loftlamper noget "man bare ikke ser eller skal se", men vi har flotte loftlamper, som du med stolthed kan vise frem. Udover at være tilpas diskrete giver de et fantastisk lys og kommer i famøse designs.
Kategori banner
Loftlamper
 • Flere varianter

  Enkel loftslampe i smukt, mundblæst opal glas i enten mat eller glansfuld overflade. Lampen med lysdæmpende LED pære kan skues direkte i en fatning i loftet eller væggen. En tidsløs løsning med hyggelig belysning!

  Learn more...

  Spar 225 kr.
  Fra 524 kr. 749 kr. Bestillingsvare
 • Rizzatto 42 lampen er en flot loftlampe i klassisk design. Lampen giver et behageligt lys og fungere godt i forskellige miljøer. Rizzatto 42 opsættes direkte i loftet.

  Learn more...

  Spar 1.475 kr.
  3.524 kr. 4.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Liila Star Wall/Celling er en smuk stjerneformet lyskulptur i enkelt design fra Nuura. Lampen udgøres af 7 mundblæste glaskupler som udtrykker sig flot i loftet eller på væggen.  Liila Star fås i 2 forskellige farver.

  Learn more...

  Spar 3.514 kr.
  Fra 9.485 kr. 12.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Liila 12 Wall/Celling er stor unik modulære lyskulptur i enkelt design. Lampen udgøres af 12 mundblæste glaskupler som tager sig flot ud i loftet eller på væggen.  Liila 12 fås i 2 forskellige farver.

  Learn more...

  Spar 8.106 kr.
  Fra 18.893 kr. 26.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Liila 7 Wall/Celling er en smuk modulære lyskulptur i simpelt design. Lampen udgøres af 7 mundblæste glaskupler som udtrykker sig flot i loftet eller på væggen.  Liila 7 fås i 2 forskellige farver.

  Learn more...

  Spar 4.324 kr.
  Fra 11.675 kr. 15.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Liila 1 Wall/Celling i flot og simpelt design, lampen udgøres af en tynd metalplade som står i fin kontrast til den mundblæste glaskupel. Liila 1 udtrykker sig flot i mindre miljøer i hjemmet.Liila 1 fås i 2 størrelser og 4 forskellige farver.

  Learn more...

  Spar 599 kr.
  Fra 1.400 kr. 1.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Blossi Wall/Celling  lampen kan både benyttes som loft- eller vægslampe.  Lampen indenholder den nyeste LED-teknologi i moderne design, med specieludviklet LED-modul som giver et unikt lysudtryk. Fås i 2 varianter.

  Learn more...

  Spar 939 kr.
  Fra 2.760 kr. 3.699 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Enkel og smuk lampe til loftet eller væggen. Det opale glas leverer et blødt og let dæmpet lys, som passer godt til entréen og stuen. Enkle former og smukt lys til et moderne hjem!

  Learn more...

  Spar 446 kr.
  Fra 1.049 kr. 1.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lamella serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller. Lampen er nem at tilpasse ind i ethvert rum, da den både kan bruges på væggen eller i loftet. 

  Learn more...

  Fra 5.295 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Lamella serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller. Lampen er god at bruge i mange forskellige sammenhæng, da den både kan bruges i loftet og på væggen. 

  Learn more...

  Fra 4.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Model 30 er designet af LE KLINTs medarbejdere i 1955. I forhold til model 26 er denne loftroset lidt højere og vil derfor også optage en smule mere plads i rummet.  

  Learn more...

  Fra 2.895 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  LE KLINT Swirl er smuk fra alle vinkler og er derfor særdeles velegnet til at hænge højt i et rum. Swirl er ligeledes velegnet til at hænge flere sammen i en klyge, evt. kombineret med Swirls andre modeller. Den fås i flere størrelser. 

  Learn more...

  Fra 3.195 kr. BESTILLINGSVARER
Product successfully added to the product comparison!