0 Vare - Varer -

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0 Kr. I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Varer fra Bent Hansen

Virksomheden Bent Hansen har i over 60 år værnet om det gode, solide håndværk. Med en stor fascination for moderne design og en passion for polstringshåndværket har Bent Hansen skabt en solid række af produkter, hvor man ikke går på kompromis med det gode håndværk.

 • Lækker stolehynde fra Bent Hansen Basic hynderne passer til de mest populære stole på markedet eksempelvis - Carl Hansen - Hay - Fritz Hansen  Covers føres i flere forskellige former og farver.

  395 Kr.
 • Priser pr. stk. fra:Ved køb af minimum 3 stk.: Custom sædehynde føres i over 150 forskellige modeller og kan fås i mange forskellige stof- og lædertyper. Med Custum er der ingen begrænsninger, design og bestil lige som du ønsker.

  Fra 360 Kr.
 • Element lampen har hele tre funktioner i én lampe Bordlampen kan bruges til hyggebelysning, den kan også monteres på væggen som væglampe, eller laves om til en pendel. Kuplen er af staldglas og selve basen er i bøg og eg i flere forskellige overflader og farver.

  1 120 Kr.
 • Adamant er en dansk produceret støbejernslysestage fra Bent Hansen. lysestagen er sandstøbt og giver en finkornet rustik overflade. Stagen er dansk produceret

  580 Kr.
 • En lækker kvalitets puf fra Bent Hansen er en skandinavisk nyfortolkning af den traditionelle nordafrikanske marokkopude.Puffen føres i et stort udvalg af stof eller læder farver.  

  Fra 1 450 Kr.
 • Tilbud!

  Tilbuddet gælder i udvalgte farver i stof. En lækker kvalitets puf fra Bent Hansen er en skandinavisk nyfortolkning af den traditionelle nordafrikanske marokkopude

  999 Kr. 1 417 Kr.
 • Lækker dansk produceret puf fra Bent Hansen, der kendetegnes ved sin bløde og behagelige komfort.  Leveres i et stort udvalg af stof og læder. 

  1 340 Kr.
 • Tilbud!

  Tilbuddet gælder i udvalgte farver i stof. Lækker dansk produceret puf fra Bent Hansen, der kendetegnes ved sin bløde og behagelige komfort. 

  999 Kr. 1 280 Kr.
 • Vælg i mellem 2 højder og flere farver. Primum bar stol fra danske Bent Hansen kendetegnes på sin unikke lændestøtte, som giver optimal støtte til alle. En stol hvor der er tænkt over alle detaljer bl.a. sædets lille hældning der sikre optimal siddekomfort. 

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  Fra 4 840 Kr.
 • Lækkert loungebord fra danske Bent Hansen. Et bord med et meget enkelt og stilfuldt udtryk. Kan leveres i andre varianter. 

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  3 860 Kr.
 • Primum Lounge er som navnet indikere en rigtig lækker lounge stol fra Bent Hansen, der kendetegnes på dens lækre kvalitet og sit elegante drejstel.  Primum Lounge slægter sig godt på de øvrige medlemmer af Primum serien. Ryggen på stolen tilpasser sig, så den passer til alle kropsbygninger.  Stolen føres i læder og stof i mange farver.

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  Fra 7 860 Kr.
 • Primum stolen er den første spisestuestol Bent Hansen designede, derfor bærer stolen dette latinske ord for ”første” – Primum.Ryggen på stolen tilpasser sig, så den passer til alle kropsbygninger.   Stolen føres i flere forskellige læder og stof farver.

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  Fra 3 600 Kr.
 • Primum armstol'en er den første spisestuestol Bent Hansen designede, derfor bærer stolen dette latinske ord for ”første” – Primum.Ryggen på stolen tilpasser sig, så den passer til alle kropsbygninger.   Stolen føres i flere forskellige læder og stof farver.

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  Fra 4 710 Kr.
 • NO. 9 er en eksklusiv pudeseire fra danske Bent Hansen, der leveres i mange forskellige farver og stoftyper.

  595 Kr.
 • Hemingway er et skrivebord fra danske Bent Hansen. Ved køb af skrivebord med trådløs Qi-oplader, skal man være opmærksom på følgende: Placer din smartphone i øverste venstre hjørne og den vil begynde at lade.Bemærk smartphonen skal understøtte Qi-opladning.Ikke kompatible smartphones kan der tilkøbes et QI-cover.  

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  Fra 4 950 Kr.
 • Up the wall hyldesæt kan sammensættes på kryds og tværs.Vær med til selv at lave din egen reol efter dine behov. Sæt bestående af èn lille og èn stor hylde .

  1 470 Kr.
Product successfully added to the product comparison!