Hos LifestyleGarden finder du havemøbler med stort fokus på bæredygtighed. De mener, at det ikke kun handler om haver og udendørsrum, det handler om at skabe en autentisk forbindelse mellem mennesker og naturen. Missionen er at omdanne udendørsområder til en forlængelse af dit hjem, hvor komfort, skønhed og bæredygtighed forenes. Med en dyb forståelse for tidens trends og en forpligtelse til kvalitet søger LifestyleGarden altid efter innovative materialer og design, der kan løfte udendørsoplevelserne til nye højder.

    LifestyleGarden er i dag et førende brand inden for udendørsmøbler og udendørs livsstilsløsninger. De har fokus på at skabe skønhed, komfort og bæredygtighed, hvilket har været med til at etablere dem som en sand pioner inden for design og innovation 

    Produktsortimentet omfatter alt fra elegante spisegrupper til afslappende loungesæt og funktionelle tilbehør. Hvert møbel er omhyggeligt udvalgt og skabt med omhu for at sikre en perfekt blanding af æstetik, funktionalitet og holdbarhed. De stræber efter at give dig muligheden for at skabe din egen personlige udendørs oase. Uanset om du har en lille altan, rummelig have eller en hyggelig terrasse, så kan du finde dit nye udendørsmøbel her.

    Bæredygtighed er en hjørnesten i LifestyleGardens arbejde. De forstår vigtigheden af at værne om vores miljø og jordens ressourcer. Derfor er det vigtigt for dem konstant at arbejde på, at integrere genanvendte materialer og bæredygtige produktionsmetoder i deres processer.

    I en hverdag, hvor vores udendørsrum bliver vigtigere og vigtigere er LifestyleGarden det oplagte valg for dem, der ønsker at skabe smukke, bæredygtige og funktionelle udendørsløsninger.

    Skal du dekorere og indrette din have, altan eller terrasse, så er LifestyleGarden det perfekte valg. Her finder du et bredt sortiment, der omfavner det bedste fra naturen og integrere den mordene livsstil. De har formået at finde harmonien mellem udendørs skønhed og indendørs komfort. Hos Bolighuset Werenberg har vi samlet et bredt udvalg af alt fra møbler til møbelpleje, så du kan indrette dit uderum lige som du ønsker. Udforsk LifestyleGardens kollektioner her på siden og lad dig blive inspireret af at skabe dit eget personlige udendørsrum.