MENU | Skamler og bænke

MENU | Skamler og bænke
 • Flere varianter

  Flot skammel i solidt egetræ med et enkelt design med fine, organiske detaljer. Benyt skamlen som ekstra siddeplads i køkkenet, gangen eller som alternativt lampebord. Passage skamlerne kan stables, så de fylder mindst muligt. Køb din favorit allerede nu her på webshoppen!

  Learn more...

  Spar 449 kr.
  Fra 1.046 kr. 1.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot og fleksibel skammel, som du kan benytte som interimistisk stol i stuen, på kontoret eller i værkstedet. Skamlen kan sammensættes til et bredere sæde eller bord og kan opbevares med minimalt brug af plads. Du får her 2 styk, så du får det fulde potentiale med det samme. Vælg en af de to højder i menuen og bestil allerede i dag.

  Learn more...

  Spar 615 kr.
  Fra 2.380 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Den flotteste bænk med polstret sæde i læder og fast sidebord med en bordplade i det smukkeste sorte marmor. Bænken er helt perfekt til gangen eller stuen og vil give dit hjem et eksklusivt udtryk!

  Learn more...

  Spar 2.188 kr.
  Fra 8.407 kr. 10.595 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot skammel i et enkelt, industrielt design i holdbare materialer. Skamlen føres i tre forskellige højder, så du kan bruge skamlen til enten spisebordet, køkkenøen eller barbordet. Bestil din ønskede højde direkte her på webshoppen!

  Learn more...

  Spar 352 kr.
  Fra 897 kr. 1.249 kr. Bestillingsvare
Product successfully added to the product comparison!