Borde til forskellige formål

Står du og mangler et nyt spisebord, sofabord, sidebord, cafébord eller hvilket som helst andet bord? Så er du på rette spor. Vi forhandler et bredt udvalg af borde til forskellige formål, og vi har også et til dig. Vores borde passer ind i alt fra kompakte lejligheder til enorme murermestervillaer, og stilmæssigt spænder de lige så bredt. I vores sortiment af borde finder du alt fra tidløse designklassikere til nytænkende, moderne modeller. 

De forskellige borde passer ind i forskellige hjem, men fælles for dem alle er, at de tjener et formål - og det kan du få glæde af. Om det er æstetikken, kvaliteten, designet eller komforten, du appellerer til, så er der et bord, der taler samme sprog som dig. Lad dig inspirere af vores udvalg her på siden eller kom forbi vores butik for et nærmere kig. 


Borde - en central del af hverdagen

Borde er en helt central del af hverdagen. Det er ikke nødvendigvis noget, vi tænker over - til gengæld mærker vi det, når de ikke fungerer optimalt. Vi kender alle sammen følelsen af at have siddet på arbejdspladsen, til undervisning, møde eller lignende og få helt ondt i kroppen, fordi stolen, vi sidder på, ikke bidrager til komfort, eller bordet vi støtter os til, er for højt, for lavt eller er formet på en måde, som vi ikke finder behagelig. Det kan eksempelvis være med for skarpe kanter eller dårligt placerede bordben.

Det er til at mærke, hvis vores borde ikke lever op til vores krav om komfort. Derfor sørger vi for at have et stort sortiment af kvalitetsborde, så du kan få borde, der lever op til kriterierne for stil, kvalitet, komfort og design. For det er spild af potentiale at bruge tid på et bord, der bare burde erstattes med et bedre. Find dit nye bord på hjemmesiden eller kom forbi på butikken, hvor du finder mere end 120 smukke udstillinger til inspiration. Du kan læse mere om vores bolighus her.

 

En god investering

Vælger du et bord af god kvalitet, har du glæde af det i mange år – og du har som regel kun investeret i det, fordi du virkelig godt kan lide det. Du vil opleve, at din investering giver mening, når du nogle år senere får at mærke, at pengene var godt givet ud.


Godt som nyt - blot efter en behandling

Vælg for eksempel et af vores populære plankeborde i massivt træ og oplev, hvordan du efter et par år med brugsmærker på overfladen kan gøre det godt som nyt igen - blot ved at slibe det og give det en oliebehandling. Du finder et fremragende udvalg af vedligeholdelsesprodukter til dine borde lige her.


Kvalitet og design, der går hånd i hånd

Vi forhandler borde i adskillige stilarter og prisklasser, og selvom vi værdsætter kvalitet og design, som vi kender det fra vores 50 års erfaring med møbelhandel, har vi også i sinde at følge med udviklingen og nutidens moderne trends. Vores borde skabes i kvalitetsmaterialer, så du som forbruger kan have glæde af det år efter år. Hvad end du ønsker at finde et bord, der aldrig går af mode, eller du har forelsket dig i en af nutidens inspirerende tendenser, er vi ret overbeviste om, at du finder det, du ønsker, hos os. Vælg for eksempel et bord i massiv eg, finér, marmor, laminat eller glas. Farve, behandling, stel og størrelse - det er alt sammen også noget, som du vælger. På den måde kan du skabe det bord, du står og mangler. 

 

Der kan være penge at spare

Synes du, at det virker lidt uoverskueligt at skulle kaste så mange penge efter et ordentligt bord, kan du også holde dig opdateret på vores hjemmeside, hvor der løbende er spiseborde, sofaborde, sideborde og mere til - sat ned til nogle særligt skarpe priser. Klik ind på vores tilbudsside her og se, hvad du lige nu kan købe hjem til aldeles fornuftige priser.


Brug for vejledning?

Vi elsker at hjælpe vores kunder i mål med det rette bord. Har du brug for rådgivning til at finde frem til det bord, der er rigtigt for dit hjem, er du altid velkommen i butikken til kyndig vejledning. I butikken tilbyder vi et stort udvalg af borde, som du kan lade dig inspirere af.