Stole - mere end bare møbler

En stol er mere end blot et møbel. Den giver støtte og komfort i dagligdagen, og er du stresset, er det en forløsning at lade kroppen synke ned i en behagelig lænestol og bare glemme tid og sted. Du sidder ned i mange timer i løbet af en dag - så hvorfor ikke sidde godt? Arbejder du hjemmefra, eller laver børnene lektier ved spisebordet, er det vigtigt, at komforten lever op til dette. Vi forhandler stole designet af snedkere og faglærte, som har tænkt over hver en lille detalje ved stolen - så du kan sidde godt i en stol, der syner smuk. 

Vores stole er æstetiske, elegante og raffinerede. Hjemmesiden bugner med klassiske stole i tidløse design - ideelle til den skandinaviske stil. Men vi følger også glædeligt med i moderne tendenser og forhandler farverige stole og eksperimenterende design. Det kan tage tid at finde de helt rigtige stole - men vi lover, at vi har meget at byde på, når først du kigger efter.


Stol på, at komforten er i orden

Gode, ergonomiske og funktionelle stole er dem, der indbyder til samvær ved spisebordet, afslapning i stuen og selskab ved køkkenøen. Med de rette spisebordsstole kan du tilbringe time efter time ved spisebordet - til lange, hyggelige snakke med dem, du holder af. Dine børn kan sidde og lave lektier ved spisebordet, eller følge med i madlavningen fra køkkenøen. Hvis altså de sidder godt. Og med en god lænestol er det ingen sag at få besøg af de ældre i familien, som vil takke dig for, at du har noget komfortabelt, de kan sidde i. 


Stole, som du ønsker dem

Hos os kan du få dine stole, som du ønsker dem. Vores mange tilvalg gør det muligt for dig at bestemme, hvad du vil have, og hvad du ikke vil have. Du kan for eksempel vælge, om din stol skal være med eller uden armlæn, polstret eller uden polstring, i stof eller læder etc. Du vælger også selv, hvilket stel du ønsker, og med hvilken behandling - f.eks. ubehandlet, sæbebehandlet, olieret, sortbejdset eller sortlakeret. Vores stole fås i et utal af kombinationer, og materialerne spænder bredt. Vi har stole til alle slags indretninger. Er du til træ, flet, læder, stof eller stål - der er ikke et hjem, vi ikke kan finde de rette stole til. Desuden har vi en række tilkøb, der gør, at du kan få din stol, lige som du vil have den - med tilhørende skammel, ekstra højde, drejestel, motor eller andet. 


Levering

Vil du gerne have dine stole leveret? Den klarer vi. Vi tilbyder en række forskellige leveringsmuligheder med henblik på at gøre det nemt for dig at få dine nye stole hjem. Hvis du køber for mere end 499 kr., leverer vi gratis til pakkeshop, og vejer dine møbler over 30 kg, leverer vi også gratis til kantsten. Du kan læse mere om leveringsmulighederne lige her. Hvis du ønsker at hente stolene selv, er det selvfølgelig også en mulighed.


Et værk af tre generationer 

Vidste du, at Bolighuset Werenberg har været en familieejet virksomhed siden 1964, hvor det hele startede? Hvad der startede som en mindre forretning på 120 kvadratmeter, er siden vokset til en butik på 11.000 kvadratmeter, fyldt med inspirerende udstillinger og dedikerede medarbejdere. Udvidelsen indebærer desuden en velbesøgt webshop og en Hästens butik på en af Odenses bedste beliggenheder. Alt sammen er blevet til gennem tre generationer, med hjælp fra en flok passionerede medarbejdere. Har du lyst til at læse mere om Bolighuset Werenberg, kan du klikke på linket lige her