Interiør - prikken over i’et

Interiør er prikken over i’et, når det kommer til indretning. Det er brugskunsten, der afslutter rummene og skaber sammenhæng. Det er også her, du virkelig kan få lov til at eksperimentere. For det første er interiør typisk ikke så omkostningsfuldt som møbler. Det kræver således ikke den helt store opsparing at gå ud og erhverve sig nogle fine detaljer til hjemmets indretning. For det andet er der ingen begrænsninger i forhold til, hvor de kan stå. Hvor møblerne typisk har sine begrænsninger, i forhold til placering, kan dit boliginteriør omplaceres lige så tosset, som du vil. Et lille tip er at samle alt interiør på ét sted, når du gør rent, og så omplacere det, når du er færdig med rengøringen. På den måde kan du skabe et helt nyt udtryk, og det føles som om du har fyldt din bolig med nye dekorationer. Du kan altså i høj grad også gøre brug af de ting, du allerede har. 

 

Tilpas indretningen efter årstiden

Med interiør kan du tilpasse boligens indretning efter dét, der passer til årstiden. Har du lyst til at pynte boligen med friske blomster og fine farver, tilbyder vi et stort udvalg af smukke vaser, farverige plakater og flotte billedrammer. Når der rigtig skal være hyggelig stemning, byder vi på et væld af smukke lysestager, og forskellige typer af lys - stearin såvel som LED. Det er også i denne kategori, at du finder flotte figurer, inspirerende coffee table books, bakker, kurve og kasser. Står du og mangler et nyt spejl, noget nyt til børneværelset eller nogle krukker til diverse blomster og planter, er det også her, du bør lede. Vores sortiment opdateres løbende, så vi altid har nyt og spændende interiør til indretningen.

 

En god gave at give

Står du og skal til fest, fødselsdag eller fejring? Så er interiør en god gave at give. Interiør findes i en bred vifte af prisklasser, og en interiørgave kan derfor nemt tilpasses dit budget. Om det er en værtindegave, en rund fødselsdag eller en julegave - der findes interiør til alle lejligheder. På vores hjemmeside kan du filtrere efter prisklasse, så der kun vises boligting, der matcher dit gavebudget. 
Interiørgaver er en vidunderlig måde at vise omtanke for én, man holder af. De tilfører personlighed til hjemmet og skaber en særlig forbindelse mellem giver og modtager. Giver du din mor en smuk vase, vil hun altid mindes dig, når hun ser på den. Med en interiørgave kan du vise, at personen, du forærer den til, har stor betydning for dig. Det kan være, du kender vedkommendes smag, eller du har bemærket, at de mangler lige præcis dette. Det kan også være, du har husket, at de tidligere har nævnt noget bestemt interiør, de godt kunne lide. Og ved at give dem det, viser du dem, at du er opmærksom og interesseret. Interiør er en luksus, vi nyder, men som vi ikke altid tillader os at købe selv. Derfor føles det ekstra godt at glæde andre med det. Og lige så vel som det er skønt at købe æstetisk boligtilbehør til én, man har kær, er det dejligt at modtage det i gave. 

Trænger du til inspiration?

Har du brug for at komme forbi en fysisk butik og se det skønne udvalg? Du skal være så velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor du finder et showroom på hele 11.000 m2. Og er det svært at træffe en beslutning på egen hånd, så har vi også et fantastisk personale, du kan læne dig op ad. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores store boligunivers. Du finder vores åbningstider i bunden af hjemmesiden. Find vores søndagsåbningstider her

Få din ordre tilsendt

Det skal være nemt at shoppe interiør online - derfor tilbyder vi at pakke din ordre og sende den afsted til dig hurtigst muligt. Køber du for mere end 499 kr., sender vi gratis. Klik ind og læs mere om levering lige her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder kontaktoplysninger lige her.