Køkken og bad - ned til mindste detalje

Pust liv i indretningen af køkken og bad med denne kategori af badeværelsestilbehør, bakker, køkkentilbehør, gaveæsker og meget mere. Den gode indretning af køkken og bad ligger i detaljen. Duftlyset på håndvasken, marmorbakken med olie og krydderier på køkkenbordet, skærebrættet  på væggen. Gå på opdagelse i vores onlinekategori eller tag ind forbi butikken for mere inspiration. Find vej her

 

Praktik og æstetik, der går hånd i hånd

Vi ved, at der er en masse praktik forbundet med hjemmets køkken og bad. Men det er ikke ensbetydende med, at rummene skal se kedelige ud. Spørger du os, så er praktikken ingen begrænsning i forhold til at skabe æstetiske rum, man bliver glad af at opholde sig i. Vores kategori af tilbehør til køkken og bad forener praktik og æstetik i alverdens smukke design. Vi forhandler lavpraktiske ting som vasketøjskurve, toiletrulleholdere, pedalspande og håndklædeholdere - alt sammen i smukke design, som du finder lige her i denne kategori. Mangler du noget, der fuldender indretningen af bad og køkken, har vi også interiør, der sætter prikken over i’et. 
 

Den oplagte værtindegave

I kategorien køkken & bad finder du de mest oplagte værtindegaver til fornuftige priser. Blandt gaveæsker med krydderier, olier og håndsæber, bør der være noget for enhver smag. Er det ikke tilfældet, forhandler vi også velduftende lys og duftpinde, fugtgivende håndlotion, fine marmorbakker og meget, meget mere. Det gode ved den slags gaver er, at man altid kan bruge dem - selv hvis det er noget, man har i forvejen. På et tidspunkt får man brug for en ny, velduftende håndsæbe. Husk, at du kan bruge søgefunktionen i toppen til at blive ledt i retning af det, du søger. Du kan desuden filtrere efter prisklasse, kategori og brand - så din søgning efter den perfekte gave bliver endnu nemmere. Er du mere til at shoppe fysisk, tilbyder vi også dén mulighed. Kom forbi butikken i Brenderup - så pakker vi gerne gaven ind for dig. 
 

Onlineshopping - lige til døren

Det har aldrig været nemmere at shoppe online. Bestil din ordre, så sender vi pakken afsted til dig hurtigst muligt. Køber du for mere end 499 kr., sender vi på vores regning. Du kan vælge mellem levering til nærmeste pakkeshop eller lige til døren. Klik ind og læs mere om levering lige her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder kontaktoplysninger lige her.
 

Besøg os for et godt overblik

Elsker du at shoppe fysisk? Så besøg vores butik i Brenderup! Her har vi en afdeling fuld af lækkert tilbehør til badeværelset, som du kan gå på opdagelse i. Her kan særligt lugtesansen komme dig til gode, da du kan dufte dig frem til, hvilket produkt der skal med hjem og stå i din bolig. I samme afdeling finder du en masse lækre bøger, du kan lade dig inspirere af - med opskrifter til god mad, lækre drinks og meget mere. Vores dygtige receptionister står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os, til du kommer.