• Model Trendline fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. En seng som kan fremhæve vores personlighed og stil, var Villy Nørgårds ønske, da han designede model Trendline i 2000. Samspillet mellem træ og stål skaber en moderne seng, som kan kombinere træets egenskaber og finish med stålets kølige og elegante udtryk.

  Learn more...

   
 • Model Retro fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Drømmen om at skabe en enkel seng, som matcher forbrugernes krav til enkelthed, er baggrunden for Villy Nørgårds design af model Retro i 2005. Ideen var at designe en forfinet udgave af en gammel seng, som ikke blot skulle opfattes som en seng, men som et håndværk.

  Learn more...

   
 • Model Samba fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Samba er som Brasilien og karnevalet – de bløde og smukke former, hvor livsglæden stråler ud af de dansende. Serien er en videreudvikling af Klassisk og blev designet i 1996 af Villy Nørgård. Ønsket var at skabe et møbel, som havde sin egen sjæl i en kombination af frækhed og elegance.  

  Learn more...

   
 • Model Klassisk fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Denne model blev udviklet over spisebordet en nat i 1982. I arbejdet med at lave det tidløse design puslede Villy Nørgård med forskellige træklodser og tænkte tilbage på sin drengetid, hvor sengen bestod af bøjede metalrør. Den håndværksmæssige udfordring var at designe og producere dette i...

  Learn more...

   

Med senge fra Nørgård bliver soveværelset en ægte oase. Alle møblerne produceres i Danmark, og her får du mulighed for at være med i designprocessen fra starten af, så du kan vælge præcis de træsorter eller farver, som passer bedst til din smag. Her produceres møblet først efter din bestilling, så målene også kan tilpasses til dig og din krop for den bedst mulige komfort og pleje. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af lækre Nørgård senge, så klik endelig rundt og lad dig inspirere af de lækre produktbilleder i mange træsorter og flotte farver.

Product successfully added to the product comparison!