Nørgård

Med sengemøbler fra Nørgård bliver soveværelset en ægte oase. Nørgård’s møbler produceres i Danmark, og her får du mulighed for at vælge netop de træsorter eller farver, som passer bedst ind hjemme hos dig. Her produceres møblet efter din bestilling, så du har mulighed for at tilpasse målene efter dine ønsker.

 

  • Model Trendline fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. En seng som kan fremhæve vores personlighed og stil, var Villy Nørgårds ønske, da han designede model Trendline i 2000. Samspillet mellem træ og stål skaber en moderne seng, som kan kombinere træets egenskaber og finish med stålets kølige og elegante udtryk.

  • Model Retro fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Drømmen om at skabe en enkel seng, som matcher forbrugernes krav til enkelthed, er baggrunden for Villy Nørgårds design af model Retro i 2005. Ideen var at designe en forfinet udgave af en gammel seng, som ikke blot skulle opfattes som en seng, men som et håndværk.

  • Model Samba fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Samba er som Brasilien og karnevalet – de bløde og smukke former, hvor livsglæden stråler ud af de dansende. Serien er en videreudvikling af Klassisk og blev designet i 1996 af Villy Nørgård. Ønsket var at skabe et møbel, som havde sin egen sjæl i en kombination af frækhed og elegance.  

  • Model Klassisk fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Denne model blev udviklet over spisebordet en nat i 1982. I arbejdet med at lave det tidløse design puslede Villy Nørgård med forskellige træklodser og tænkte tilbage på sin drengetid, hvor sengen bestod af bøjede metalrør. Den håndværksmæssige udfordring var at designe og producere dette i...

Product successfully added to the product comparison!