Pleje til læder

 • Guardian Stærk Læderrens Serviet er perfekt til hurtig rensning og affedtning af misfarvet læder. Kan ofte fjerne overskudsfarve fra tøj, make-up og blæk.

  Learn more...

  69 kr. BESTILLINGSVARER
 • Til læder. Guardian Læder imprægnerings serviet er specielt udviklet til at beskytte anilin, semianilin og dækfarvet læder i lyse farver mod misfarvninger fra tøj, make-up og lignende.  Produktet er klar til brug og let at påføre.

  Learn more...

  69 kr. BESTILLINGSVARER
 • I sort.Guardian Læderfarve er til genopfarvning af krakeleret og falmet læder. Reparations læderfarve findes i et stort udvalg af farver - Kontakt os hvis du ønsker en specifik farve.

  Learn more...

  299 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian Læder Imprægnering er specielt udviklet til nemt at beskytte og pleje ru læderoverflader som ruskind, nubuck, suede og slebet læder. Produktet ændrer ikke læderets naturlige egenskaber, men giver det en usynlig beskyttelse mod snavs. Guardian Læder Imprægnering er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

  Learn more...

  219 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian Læderrens anvendes til at rense anilin, semianilin og dækfarvet læder. Efterfølgende bør der behandles med Guardian Lædercreme. Ved regelmæssig pleje reduceres risikoen for udtørring, ridser og falmning betydeligt. Guardian Læderrens er testet af Teknologisk Institut og tildelt ”Indeklimamærket”.

  Learn more...

  119 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian Læderplejesæt indeholder læderrens, lædercreme og 2 stk. påføringssvampe, alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af anilin, semianilin samt dækfarvet læder.Produkterne i Læderplejesættet hjælper med at bevare læderets naturlige egenskaber og udseende. Ved regelmæssig pleje med Guardian Læderrens og Guardian Lædercreme reduceres risikoen for...

  Learn more...

  299 kr. BESTILLINGSVARER
Product successfully added to the product comparison!