Pleje til læder

 • Guardian Lædercreme er velegnet til pleje af anilin, semianilin samt dækfarvet læder. Produktet vedligeholder læderet og reducere risikoen for udtørring, ridser samt at læderet falmer.

  Learn more...

    Spar 21 kr.
  178 kr. 199 kr. På lager
 • Guardian Stærk Læderrens Serviet er et effektiv rengøringsmiddel til rensning og affedtning af læder. Servietten fjerner overskudsfarve fra læder der har misfarvning fra tøj, make-up og blæk.

  Learn more...

    Spar 17 kr.
  52 kr. 69 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian Imprægnerings serviet er velegnet til anvendelse på anilin, semianilin og dækfarvet læder. Imprægneringen beskytter læderet mod misfarvning fra tøj, make-up og lignende. Produktet er nem at anvende, klar til brug og let at påføre.

  Learn more...

    Spar 17 kr.
  52 kr. 69 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian læderfarve anvendes til genopfarvning af krakeleret og falmet læder. Denne vare er til sort læder. Dog findes læderfarven i et stort udvalg af farver - Kontakt os hvis du ønsker en specifik farve.

  Learn more...

     
  299 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian Læder Imprægnering er udviklet til at beskytte og pleje ru læderoverflader som nubuck, ruskind, suede og slebet læder. Ved brug af læderimprægnering ændres læderets naturlige egenskaber sig ikke, men læderet bliver beskyttet mod snavs. Produktet er af miljø - og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

  Learn more...

     
  239 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian Læderrens anvendes til at rense anilin, semianilin og dækfarvet læder. Efterfølgende bør der behandles med Guardian Lædercreme. Ved regelmæssig pleje reduceres risikoen for udtørring, ridser og falmning betydeligt. Guardian Læderrens er testet af Teknologisk Institut og tildelt ”Indeklimamærket”.

  Learn more...

    Spar 17 kr.
  112 kr. 129 kr. BESTILLINGSVARER
 • Guardian Læderplejesæt indeholder læderrens, lædercreme og 2 stk. påføringssvampe, alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af anilin, semianilin samt dækfarvet læder.Produkterne i Læderplejesættet hjælper med at bevare læderets naturlige egenskaber og udseende. Ved regelmæssig pleje med Guardian Læderrens og Guardian Lædercreme reduceres risikoen for...

  Learn more...

    Spar 77 kr.
  272 kr. 349 kr. BESTILLINGSVARER
Product successfully added to the product comparison!