Filtrer efter

Pris
69 Kr. 299 Kr.
Brands

Pleje til læder

 • Guardian Stærk Læderrens Serviet er perfekt til hurtig rensning og affedtning af misfarvet læder. Kan ofte fjerne overskudsfarve fra tøj, make-up og blæk.

  69,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Til læder. Guardian Læder imprægnerings serviet er specielt udviklet til at beskytte anilin, semianilin og dækfarvet læder i lyse farver mod misfarvninger fra tøj, make-up og lignende.  Produktet er klar til brug og let at påføre.

  69,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • I sort.Guardian Læderfarve er til genopfarvning af krakeleret og falmet læder. Reparations læderfarve findes i et stort udvalg af farver - Kontakt os hvis du ønsker en specifik farve.

  299,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Læder Imprægnering er specielt udviklet til nemt at beskytte og pleje ru læderoverflader som ruskind, nubuck, suede og slebet læder. Produktet ændrer ikke læderets naturlige egenskaber, men giver det en usynlig beskyttelse mod snavs. Guardian Læder Imprægnering er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

  219,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Læderrens anvendes til at rense anilin, semianilin og dækfarvet læder. Efterfølgende bør der behandles med Guardian Lædercreme. Ved regelmæssig pleje reduceres risikoen for udtørring, ridser og falmning betydeligt. Guardian Læderrens er testet af Teknologisk Institut og tildelt ”Indeklimamærket”.

  119,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Læderplejesæt indeholder læderrens, lædercreme og 2 stk. påføringssvampe, alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af anilin, semianilin samt dækfarvet læder.Produkterne i Læderplejesættet hjælper med at bevare læderets naturlige egenskaber og udseende. Ved regelmæssig pleje med Guardian Læderrens og Guardian Lædercreme reduceres risikoen for...

  299,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
Product successfully added to the product comparison!