Lapalma

Lapalma er et succes design firma, der  blev etableret i 1980'erne. De er kendt for at skabe tidløse møbler med rene linjer. 

Lækre design barstole som fås i flere varianter, alle med et minimalistik touch der passer ind i den moderne boliglindretning.

Lapalma er barstolenes B&O. I talienske La Palma har et stort udvalg af barstole, hvor der både er noget for dem, som foretrækker rene linjer, samt for dem, hvor designet gerne må udfordre. Flere af barstolene har pumpefunktion, som gør det muligt justerer højden på stolen. Mange af deres barstolsdesigns går igen i deres spisebordsstole, så her er der mulighed for at få skabt et ensartet udtryk i din indretning, hvor flere af boligens elementer spiller sammen.

  • Barstol med fast eller indstillelig højde og drejesæde. Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design.

  • Barstol fast eller indstillelig højde og drejesæde. Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design.

  • Smarte funktionelle barborde i flere udførelser. Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design. Panco barbord kan modul opbygges, bordene fås i to længder samt en buede udgave.

  • Barstol med fodhvile samt højdejusterbar funktion. Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design.

  • Barstol med fodhvile samt højdejusterbar funktion. Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design.

Product successfully added to the product comparison!