0 Vare - Varer -

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0 Kr. I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Varer fra Lapalma

Lapalma er et succes design firma, der  blev etableret i 1980'erne. De er kendt for at skabe tidløse møbler med rene linjer. 

Lækre design barstole som fås i flere varianter, alle med et minimalistik touch der passer ind i den moderne boliglindretning.

Lapalma er barstolenes B&O. I talienske La Palma har et stort udvalg af barstole, hvor der både er noget for dem, som foretrækker rene linjer, samt for dem, hvor designet gerne må udfordre. Flere af barstolene har pumpefunktion, som gør det muligt justerer højden på stolen. Mange af deres barstolsdesigns går igen i deres spisebordsstole, så her er der mulighed for at få skabt et ensartet udtryk i din indretning, hvor flere af boligens elementer spiller sammen.

  • Barstol med fodhvile samt højdejusterbar funktion Design af Fabio Bortolani fra 2011 Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design. .

  • Barstol med fodhvile samt højdejusterbar funktion Design af Shin Azumi fra 2006 Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design.

  • Barstol fast eller indstillelig højde og drejesæde Design af Shin & Tomoko Azumi fra 2000 Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design.

  • Barstol med fast eller indstillelig højde og drejesæde Design af Karri Monni fra 2011 Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design.

  • Smarte funktionelle barborde i flere udførelser. Design af Romano Marcato fra 2008 Lapalma er italiensk design hvor der er lagt vægt på det gode håndværk og design. Panco barbord kan modul opbygges, bordene fås i to længder samt en buede udgave.

Product successfully added to the product comparison!