0 Vare - Varer -

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0 Kr. I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Varer fra Kragelund

Kragelund Furniture producerer lænestole og sofaer i stilrent design, hvor der er stor fokus på finish og den daglige funktionalitet. Møbler fra Kragelund er kendetegnet ved godt dansk håndværk, forenet med en høj grad af komfort, og det tætte samarbejde mellem snedkere og designere mærkes tydeligt i Kragelund Furniture’s produkter.

 • Tilbud!

  3+2 pers. i Java stof:  Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En flot sofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. 

  8 999 Kr. 12 999 Kr.
 • Tilbud!

  2 + 3 pers. her vist med sort læder og bøg sæbe Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En  flot tremmesofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. Det tidsløse design findes forskellige farve stoffer og læder kvaliteter samt forskellige træsorter.

  9 999 Kr. 12 999 Kr.
 • Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En flot tremmesofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. K118 har bredere sæder end KF115 Det tidsløse design findes forskellige farve stoffer og læder kvaliteter samt forskellige træsorter.

 • Tilbud!

  Kragelund 701 med springindlæg Klassisk lille sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.  Føres i flere farver samt stof kvaliteter.

  3 599 Kr. 5 299 Kr.
 • Tilbud!

  Kragelund 750 med springindlæg Klassisk sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.  Føres i flere farver samt stof kvaliteter

  4 499 Kr. 6 499 Kr.
Product successfully added to the product comparison!