• Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En flot tremmesofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. K118 har bredere sæder end KF115 Det tidsløse design findes forskellige farve stoffer og læder kvaliteter samt forskellige træsorter.

  Learn more...

   
 • 2 + 3 pers. her vist med sort læder og bøg sæbe Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En  flot tremmesofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. Det tidsløse design findes forskellige farve stoffer og læder kvaliteter samt forskellige træsorter.

  Learn more...

    Spar 3.000 kr.
  9.999 kr. 12.999 kr.
 • Kragelund 750 med springindlægKlassisk sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.  OBS: Dette tilbud gælder kun med stoffet dess. Larmony FV. 136 dark grey. Det er stadig muligt at få den i flere farver samt stof kvaliteter, men så gælder normalprisen. 

  Learn more...

    Spar 2.200 kr.
  5.099 kr. 7.299 kr.
 • Kragelund 701 med springindlæg Klassisk lille sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort. OBS: Dette tilbud gælder kun med stoffet dess. Larmony FV. 136 dark grey. Det er stadig muligt at få den i flere farver samt stof kvaliteter, men så gælder normalprisen. 

  Learn more...

    Spar 1.900 kr.
  3.799 kr. 5.699 kr.

Kragelund Furniture er en dansk producent af lænestole og sofaer i stilrent design. Her er der fokus på funktionalitet, design og godt håndværk. Kragelund kendetegnes ved god dansk kvalitet og høj komfort. Her får du sofaer i høj kvalitet og med god funktionalitet, og med en Kragelund sofa, får du en sofa som holder i mange år. Klik igennem vores store udvalg og lad dig inspirere af de lækre produktbilleder. Udvalgte af modellerne fås i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere. Mix og match blandt andet flere farver, hvis du skal købe mere end én sofa.

Product successfully added to the product comparison!