Filtrer efter

Pris
0 Kr. 9999 Kr.

Kragelund

Kragelund Furniture producerer lænestole og sofaer i stilrent design, hvor der er stor fokus på finish og den daglige funktionalitet. Møbler fra Kragelund er kendetegnet ved godt dansk håndværk, forenet med en høj grad af komfort, og det tætte samarbejde mellem snedkere og designere mærkes tydeligt i Kragelund Furniture’s produkter.

 • Tilbud!

  3+2 pers. i Java stof:  Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En flot sofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. 

  8 999 Kr.12 999 Kr.
 • Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En flot tremmesofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. K118 har bredere sæder end KF115 Det tidsløse design findes forskellige farve stoffer og læder kvaliteter samt forskellige træsorter.

 • Tilbud!

  2 + 3 pers. her vist med sort læder og bøg sæbe Kragelund Furniture har fokus skarpt rettet mod kvalitet, komfort og design, kombineret med en høj grad af funktionalitet! En  flot tremmesofa med klassisk udtryk, som passer fint ind i de fleste stuer. Det tidsløse design findes forskellige farve stoffer og læder kvaliteter samt forskellige træsorter.

  9 999 Kr.12 999 Kr.
 • Tilbud!

  Kragelund 750 med springindlæg Klassisk sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.  Føres i flere farver samt stof kvaliteter

  4 499 Kr.6 499 Kr.
 • Tilbud!

  Kragelund 701 med springindlæg Klassisk lille sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.  Føres i flere farver samt stof kvaliteter.

  3 599 Kr.5 299 Kr.
Product successfully added to the product comparison!