0 Vare - Varer -

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0 Kr. I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Filter

Mærker
Trægulve

Trægulve er yderst populære og gulvets kvaliteter taler for sig selv: det er nemt at vedligeholde, det er slidstærkt og det passer til næsten alle rum. Trægulve kommer i mange forskellige træsorter, sammensætninger og overfladebehandlinger, så der er rig mulighed for at finde et gulv, som komplimentere dit hjem.

Hos Werenberg har vi et stort udvalg af forskellige trægulve, så vi har noget til enhver smag. Herunder ser du nogle af de gulve, vi har i sortimentet, men kig forbi butikken for at se alle mulighederne.

 

Trægulve 14 varer

 • Tilbud!

  Akacie træ Lakeret      

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  3 500 Kr. 11 337 Kr.
 • Timberman Wideplank er på alle måder et gulv der er udover det sædvanlige.   Gulvet har en bredde på 260 mm. hvilket medvirker til at træets unikke overflade kommer til sin fulde ret.    Den ensartede overflade opnås ved at kunne anvende træer, som har haft mulighed for at vokse og udvikle tykke stammer.    Husk at vi forhandler alle Timermans gulve. 

 • Fashion Oak vinylplank giver et flot farvespil. Vinyloverfladen giver et naturtro udtryk i 3D. Plankerne har en fugtafvisende kerne af glasfiberforstærket vinyl. 5G samlingerne giver en 100% vandafvisende overflade. Plankernes opbygning sikre en høj slidstyrke og en god gangkomfort. Nemt at lægge og rengøre. Husk at vi har alle Timbermans produkter. 

 • Timerman slotsplank er et gulv med æstetik i fuld bredde. Slotsplank er 190 mm. brede hvilket får små rum til at virke større. Derudover er Slotsplank nøje sorteret og der vil derfor kun kunne forekomme få knaster på max. 25 mm.  Husk at alle Timbermans produkter kan købes hos os. 

 • Dette parketgulv er en smuk og unik gulvløsning der skaber en flot overflade. Med et parket gulv får du en gulvflade med et flot spil af træets mange nuancer og åretegninger.    Vi sælger alle Timberman produkter. Timbermans trægulve er af bedste kvalitet.   Vores trægulve er nemme at lægge og nemme at holde

 • Timberman Wideplank er på alle måder et gulv der er udover det sædvanlige.Gulvet har en bredde på 260 mm. hvilket medvirker til at træets unikke overflade kommer til sin fulde ret. Den ensartede overflade opnås ved at kunne anvende træer, som har haft mulighed for at vokse og udvikle tykke stammer. Husk at vi forhandler alle Timermans gulve. 

 • Timerman slotsplank er et gulv med æstetik i fuld bredde. Slotsplank er 190 mm. brede hvilket får små rum til at virke større. Derudover er Slotsplank nøje sorteret og der vil derfor kun kunne forekomme få knaster på max. 25 mm. Husk at alle Timerman gulve forhandles hos os. 

 • Fashion Oak vinylplank giver et flot farvespil. Vinyloverfladen giver et naturtro udtryk i 3D. Plankerne har en fugtafvisende kerne af glasfiberforstærket vinyl. 5G samlingerne giver en 100% vandafvisende overflade. Plankernes opbygning sikre en høj slidstyrke og en god gangkomfort. Nemt at lægge og rengøre. Husk at vi har alle Timbermans produkter. 

 • Fashion Oak vinylplank giver et flot farvespil. Vinyloverfladen giver et naturtro udtryk i 3D. Plankerne har en fugtafvisende kerne af glasfiberforstærket vinyl. 5G samlingerne giver en 100% vandafvisende overflade. Plankernes opbygning sikre en høj slidstyrke og en god gangkomfort. Nemt at lægge og rengøre. Husk at vi har alle Timbermans produkter. 

 • Timberman marineplank er som et strejf af saltvand. Med sine maritime linjer er Marineplank ikke til at komme uden om. Her kan man nemlig næsten dufte saltvandet. Man kan fremhæve med monteringen af sorte gummilister, men kan også afdæmpe ved at montere med grå gummilister. Gulvet er oliebehandlet med en slidstærk mathon olie, der kan bevare gulvet...

 • Timberman marineplank er som et strejf af saltvand. Med sine maritime linjer er Marineplank ikke til at komme uden om. Her kan man nemlig næsten dufte saltvandet.    Man kan fremhæve med monteringen af sorte gummilister, men kan også afdæmpe ved at montere med grå gummilister.    Gulvet er oliebehandlet med en slidstærk mathon olie, der kan bevare gulvet...

 • Dette parketgulv er en smuk og unik gulvløsning der skaber en flot overflade. Med et parket gulv får du en gulvflade med et flot spil af træets mange nuancer og åretegninger. Vi sælger alle Timberman produkter. Timbermans trægulve er af bedste kvalitet. Vores trægulve er nemme at lægge og nemme at holde

 • Timberman plank gulv er en smuk og praktisk gulvløsning der giver rummet karakter.Plank har enkelte former, der gør træets naturlige struktur synlig. Åreløsningen og farvespillet giver desuden gulvet karakter.Overfladen er behandlet med ultramat lak, som giver en overflade der ligner et olieretlook.   

 • Dette parketgulv er en smuk og unik gulvløsning der skaber en flot overflade. Med et parket gulv får du en gulvflade med et flot spil af træets mange nuancer og åretegninger. Vi sælger alle Timberman produkter. Timbermans trægulve er af bedste kvalitet. Vores trægulve er nemme at lægge og nemme at holde

Product successfully added to the product comparison!