• Flere varianter

  Denne fine væglampe fra Dicte-serien fra Nordlux er både elegant og praktisk. Den runde skærm er lavet af blødt, håndbundet stof, som gør lampen hyggelig. Desuden har væglampen en integreret hylde til praktisk opbevaring og en USB-port til opaldning af telefon eller lignende.

  Learn more...

    Spar 118 kr.
  Fra 431 kr. 549 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Fin bordlampe fra Dicte-serien fra Nordlux, som har en elegant rund skærm lavet af blødt, håndbundet stof. Den unikke skærm giver et blødt og diffust lys samt skaber en hyggelig stemning.

  Learn more...

    Spar 89 kr.
  Fra 410 kr. 499 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne smukke gulvlampe fra Nordlux vil med sikkerhed pynte i det perfekte læsehjørne. Den plisserede bomuldsskærm, som er kendetegnet ved Dicte-serien, er elegant ophængt fra lampens buede fod, så den bøjes ind over lænestolen.

  Learn more...

    Spar 400 kr.
  Fra 1.299 kr. 1.699 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne smukke pendel i beige fra Dicte-serien fra Nordlux sikrer en hyggelig stemning i ethvert hjem. Den runde skærm er lavet af blødt, håndbundet stof, som skaber den hyggelige stemning. Den smukke pendel findes i to farver og i to størrelser.

  Learn more...

    Spar 100 kr.
  Fra 699 kr. 799 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne smukke hvide pendel fra Dicte-serien fra Nordlux sikrer en hyggelig stemning i ethvert hjem. Den runde skærm er lavet af blødt, håndbundet stof, som skaber den hyggelige stemning. Den smukke pendel findes i to farver og i to størrelser.

  Learn more...

    Spar 150 kr.
  Fra 649 kr. 799 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Smuk bordlampe fra Nordlux med en skærm i opalglas. Den eksklusive skærm i opalglas er perfekt til dit hjem, hvis du ønsker at lyse dit hjem op med blødt og behageligt lys. Skærmen i opalglas bidrager nemlig med et bredt lysfelt.

  Learn more...

    Spar 100 kr.
  Fra 399 kr. 499 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne pendel ved navn Groa 34 fra Nordlux skiller sig ud med sit åbne udtryk, hvor lyset kan sprede sig ud i rummet på den fineste måde. Desuden kan du gøre pendlen personlig ved at tilføje en dekorativ pære.

  Learn more...

    Spar 120 kr.
  Fra 479 kr. 599 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Kombinationen af sort stål og røget glas skaber et køligt og industrielt look i denne smukke pendel, Ivona, fra Nordlux.

  Learn more...

    Spar 200 kr.
  Fra 1.299 kr. 1.499 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Kombinationen af messing og opalglas i denne smukke pendel, Ivona, fra Nordlux skaber et glamourøst og elegant designudtryk.

  Learn more...

    Spar 200 kr.
  Fra 1.299 kr. 1.499 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne pendel tilhører Molli-serien fra Nordlux. Pendlen passer perfekt til middagsbordet, da det matte opalhvide glas på skærmene sikrer et hyggeligt lys.

  Learn more...

    Spar 66 kr.
  263 kr. 329 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne væglampe tilhører Molli-serien fra Nordlux. Væglampen er meget fleksibel, da du nemt kan justere på lampehovedet og få retningsbestemt lys.

  Learn more...

    Spar 69 kr.
  260 kr. 329 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne bordlampe tilhører Molli-serien fra Nordlux. Bordlampen er meget fleksibel, da du nemt kan justere på lampehovedet og få retningsbestemt lys.

  Learn more...

    Spar 89 kr.
  310 kr. 399 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne gulvlampe tilhører Molli-serien fra Nordlux. Gulvlampen har 2 skærme, som er nemme at justere til netop dit behov.

  Learn more...

    Spar 188 kr.
  811 kr. 999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne gulvlampe tilhører Molli-serien fra Nordlux. Gulvlampen har en skærm, som er nemt at justere til netop dit behov.

  Learn more...

    Spar 89 kr.
  460 kr. 549 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne enkle og elegante pendel er en del af Omari-serien fra Nordlux. Pendlen findes i hvid og sort, og den har tretrinsdæmper på vægkontakten, hvilket gør det nemt at skabe en hyggelig stemning.

  Learn more...

    Spar 50 kr.
  Fra 399 kr. 449 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne enkle og elegante væglampe, som findes i sort og hvid, er en del af Omari-serien fra Nordlux. Den kan med fordel placeres i det perfekte læsehjørne, da den giver et justerbart, funktionelt lys.

  Learn more...

    Spar 89 kr.
  Fra 360 kr. 449 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne enkle og elegante bordlampe, som findes i sort og hvid, er en del af Omari-serien fra Nordlux. Den kan fordelt sættes ved siden af din seng, da den giver et justerbart, funktionelt lys.

  Learn more...

    Spar 80 kr.
  Fra 419 kr. 499 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne enkle og elegante gulvlampe, som findes i sort og hvid, er en del af Omari-serien fra Nordlux. Lampen har et funktionelt lys, da den har en tænd-/sluk-kontakt samt en dæmper på lampehovedet.

  Learn more...

    Spar 139 kr.
  Fra 760 kr. 899 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne smukke pendel findes i flere varianter. Den findes med 1 ledning i messing eller sort eller med 3 ledninger i messing eller sort. Pendlerne er en del af Paco-serien fra Nordlux. 

  Learn more...

    Spar 20 kr.
  Fra 149 kr. 169 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne væglampe fra Paco-serien fra Nordlux har et industrielt og minimalistisk design. Vi kan anbefale at tilføje en stor dekorativ pære for at opnå en hyggelig stemning. 

  Learn more...

    Spar 40 kr.
  159 kr. 199 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne bordlampe tilhører Paco-serien fra Nordlux. VI kan anbefale at tilføje en stor dekorativ pære for at opnå en hyggelig stemning. 

  Learn more...

    Spar 60 kr.
  239 kr. 299 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne gulvlampe tilhører Paco-serien fra Nordlux. Med sit industrielle og minimalistiske design er lamperne i Paco-serien gode at mixe og matche i hjemmet for at opnå en individuel indretningsstil.

  Learn more...

    Spar 90 kr.
  359 kr. 449 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne elegante og praktiske Roomi væglampe fra Nordlux gør hverdagen meget nemmere, da den samler det hele i ét. Væglampen, som findes i sort og hvid, fungerer både som lampe, opbevaringsrum til magasiner og en praktisk hylde med plads til dine vigtigste ting.

  Learn more...

     
  Fra 699 kr. BESTILLINGSVARER
 • Dette smukke rektangulære LED-lys Sjaver fra Nordlux vil med garanti pynte ved siden af badeværelsesspejlet eller i andre fugtige områder.

  Learn more...

    Spar 49 kr.
  480 kr. 529 kr. BESTILLINGSVARER

Nordlux’ mål er ambitiøst: De vil gøre dit liv bedre med god belysning! Med deres speciale i belysningsprodukter og deres ambitiøse mål, får du lamper, der er noget helt særligt. Nordlux lamper og pendler er af den højeste kvalitet og funktionalitet. Det er belysning for livet - både pga. holdbarheden men også det tidløse design. 

Nordlux’ lampedesigns er prisvindende! Bl.a. har de vundet den eftertragtede reddot award i 2018. Og taget deres inspirationskilde i betragtning, er det da heller ikke så mærkeligt, at de virkeligt lykkedes med deres designs: Den glæde og livskraft, som solen bringer, hver morgen den står op, vil Nordlux have deres produkter til at indeholde en del af. 

Shop dine nye lamper og belysning fra Nordlux hos Bolighuset Werenberg! Vi lover dig god service og skarpe priser. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller du leder efter en lampe, som ikke fremgår af vores hjemmeside.

Product successfully added to the product comparison!