• Tilbud!

  Lænestolen hvor kvalitet, design og i særdeleshed komforten går op i en højere enhed. IMG er specialister inden for korrekt komfort der samtidig kræver et ergonomisk design.  Space lænestolen er inkl. skammel Stolen er med læder overalt

  Learn more...

  Spar 3.000 kr.
  8.999 kr. 11.999 kr.
 • Tilbud!

  Lænestolen hvor kvalitet, design og i særdeleshed komforten går op i en højere enhed. IMG er specialister inden for korrekt komfort der samtidig kræver et ergonomisk design.  Space lænestolen har læder overalt Stolen leveres inkl. skammel

  Learn more...

  Spar 3.000 kr.
  9.999 kr. 12.999 kr.

IMG of Norway er en norsk møbelproducent i familie med Stressless og Svane. IMG of Norway er særlig kendt for at skabe perfekte møbler, der består af komfort, kvalitet, konkurrencedygtig pris og smukt design. IMG of Norway er placeret i det vestlige Norge med stejle bjerge og dybe fjorde, og det er her, at de finder inspirationen til deres skønne designs. 

Sofaer og lænestole fra IMG of Norway er skabt på baggrund af førende teknologier inden for møbelbranchen. Det betyder, at du altid får en sofa eller stol, hvor ergonomien er i højsædet. 

Køb din nye IMG of Norway lænestol eller sofa hos Bolighuset Werenberg for den bedste rådgivning, skarpeste pris og hurtigste levering!

Product successfully added to the product comparison!