Filtrer efter

Pris
799 Kr. 7999 Kr.

Hundevad & Co.

Hundevad og Co. er en interiørvirksomhed med mere end 30 års erfaring. Hundevad og Co. producerer lækre møbler i høj kvalitet og i de bedste materialer. Her går man ikke på kompromis med funktionalitet og design, og komforten er altid i top. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et stort udvalg af Hundevad og Co. siddemøbler, herunder stole og sofaer i forskellige modeller og størrelser. Om du har brug for en ny sofa med plads til hele den udvidede familie, eller om du bare skal have en ny stol til kontoret, så kan du finde, hvad du mangler her.
 • Tilbud!

  Sovesofa med stort liggemål. Kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset.    

  2 999 Kr. 3 999 Kr.
 • Tilbud!

  Føres i flere farver

  Smart sovesofa med chaiselong og magasin opbevaring. Kan bruges på ungdomsværelset eller i gæsteværelset.    

  Fra 3 999 Kr. 4 999 Kr.
 • Tilbud!

  Spisebordsstol eller kontorstol med drej. Stolen er med det unikke drejestel. 

  799 Kr. 1 199 Kr.
 • Tilbud!

  Spisebordsstol med et sort metalstel. Stolen kan fås i flere farver.  Stolen har et rustikt retro look. 

  799 Kr. 1 299 Kr.
 • Hundevad U-sofa model felix.Komfortabel sofa der fås i mange forskellige stoftyper. Fås også i forskellige modeller, så du kan bygge en sofa der passer til din stue.  Hundevad har et bred produktsortiment, som spænder vidt. 

  Fra 7 999 Kr.
 • Hundevad Harmony openend sofa. Komfortabel sofa der fås i mange forskellige stoftyper. Fås også i forskellige modeller, så du kan bygge en sofa der passer til din stue.  Hundevad har et bred produktsortiment, som spænder vidt. 

  Fra 6 999 Kr.
 • Hundevad Chaiselong sofa i velour med armlæn i venstre side. Unik sofa der fås i mange forskellige stoftyper. Hundevad har et bred produktsortiment, som spænder vidt. 

  Fra 3 499 Kr.
 • Tilbud!

  Smart sovesofa til ungdom eller gæsteværelset. Denne sovesofa har posefjedre indlæg for god komfort og støtte. Bemærk! Gæste madrasen er fuldpolstret med møbelstof. 

  4 999 Kr. 6 999 Kr.
Product successfully added to the product comparison!