Filtrer efter

Pris
69 Kr. 299 Kr.

Guardian

Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Guardian plejemiddel til pleje af møbler. Udover at sælge lækre møbler i høj kvalitet, forhandler vi naturligvis også tilbehør til pleje af møblerne, så du kan få så meget glæde og levetid ud af dine møbler som muligt. Med Guardian plejemiddel får du mulighed for at vedligeholde dine møbler bedst muligt, og beskytte mod slidtage og snavs. Vi forhandler et udvalg af plejemiddel til forskellige materialer, herunder træ, tekstil og læder. Klik endelig ind på hvert enkelt produkt for at læse mere om egenskaberne, og kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om noget.
 • Guardian hvidpigmenteret træsæbe anvendes til beskyttelse og pleje af ubehandlet eller sæbebehandlet træ hvor der ønskes en hvidpigmenteret overflade – ”White Wash”. Produktet er kogt på palmekerneolie og kokosolie og indeholder hverken parfume, farve, optisk hvidt eller blegemiddel. Træsæben er færdigblandet og klar til brug. Guardian Træsæbe...

  119,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian natur træsæbe er for at beskyttelse og pleje af ubehandlet eller sæbebehandlet træ. Produktet er kogt i palmekerneolie og kokosolie og indeholder ingen parfumer, farvestoffer, optisk hvidt eller blegemiddel. Træsæben er færdigblandet og klar til brug. Guardian natur træsæbe er blevet testet af Dansk Teknologisk Institut og er blevet tildelt...

  119,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Trærens er specielt udviklet til effektiv rengøring og affedtning af ikke-lakerede indendørs træoverflader. Produktet er baseret på naturlige sæber – et universalrengøringsmiddel til træ. Guardian Trærens er testet af Teknologisk Institut og tildelt ”Indeklimamærket”.

  119,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian ædeltræsolie er til vedligeholdelse af ubehandlet eller olieret møbler fremstillet af hårdttræ, såsom bøg, ask, eg, teak, valnød og lignende. Denne terpentinfri olie er baseret på de fineste og reneste olier, er vandtæt og beskytter træet mod udtørring. Guardian ædeltræsolie er testet af Dansk Teknologisk Institut og er blevet tildelt...

  149,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian hvidpigmenteret olie er til oliering af ubehandlet træ, hvor der ønskes et hvidt pigment, eller til pleje af allerede hvidpigmenteret olieret træ. Olien indeholder ingen opløsningsmidler og er baseret på de fineste og reneste olier, er vandtæt og beskytter træet mod udtørring. Guardian hvidpigmenteret olie er blevet testet af denDansk Teknologisk...

  139,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Tekstil imprægnering er nem og effektiv beskyttelse til møbler med stof tekstiler. Produktet ændre ikke materialets naturlige egenskaber, udseende eller åndbarhed. Imprægneringen giver en usynlig beskyttelse og er for miljø- og sikkerhedsmæssigt produceret med kuldioxid som drivmiddel

  219,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Tekstilrens er til at fjerne hård vand og oliebaserede pletter. Det kan bruges til tøj, tæpper og andre typer af tekstiler, herunder microfiber. Produktet indeholder ingen blegemidler.

  139,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian sten forsegler er specielt fremstillet til beskyttelse af absorberende og åbne sten typer, som beton, granit, terazzo og skifer.  Sten forsegleren giver en usyling imprægnering. 

  149,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Stenolie, til ubehandlede eller olieret overflader udført i sten, trænger ind i stenen og giver den en flot, dybere glød. Kan anvendes på sugende og åbne stentyper som beton, granit, terrazzo og skifer.

  139,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Stålrens renser og beskytter rustfrit stål og andre blanke metaloverflader mod oxidering og korrosion.  Pletter, fingeraftryk og fedt fjernes nemt og effektivt. Guardian Stålrens er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

  109,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Linoleum Sæbe er specielt udviklet til både at rense og beskytte linoleumsoverflader. Linoleum er et naturprodukt, der kræver en grundig og regelmæssig pleje for at bevare sine naturlige egenskaber. Guardian Linoleum Sæbe er testet af Teknologisk Institut og tildelt ”Indeklimamærket”.

  139,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Stærk Læderrens Serviet er perfekt til hurtig rensning og affedtning af misfarvet læder. Kan ofte fjerne overskudsfarve fra tøj, make-up og blæk.

  69,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Til læder. Guardian Læder imprægnerings serviet er specielt udviklet til at beskytte anilin, semianilin og dækfarvet læder i lyse farver mod misfarvninger fra tøj, make-up og lignende.  Produktet er klar til brug og let at påføre.

  69,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • I sort.Guardian Læderfarve er til genopfarvning af krakeleret og falmet læder. Reparations læderfarve findes i et stort udvalg af farver - Kontakt os hvis du ønsker en specifik farve.

  299,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Læder Imprægnering er specielt udviklet til nemt at beskytte og pleje ru læderoverflader som ruskind, nubuck, suede og slebet læder. Produktet ændrer ikke læderets naturlige egenskaber, men giver det en usynlig beskyttelse mod snavs. Guardian Læder Imprægnering er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

  219,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Læderrens anvendes til at rense anilin, semianilin og dækfarvet læder. Efterfølgende bør der behandles med Guardian Lædercreme. Ved regelmæssig pleje reduceres risikoen for udtørring, ridser og falmning betydeligt. Guardian Læderrens er testet af Teknologisk Institut og tildelt ”Indeklimamærket”.

  119,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Læderplejesæt indeholder læderrens, lædercreme og 2 stk. påføringssvampe, alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af anilin, semianilin samt dækfarvet læder.Produkterne i Læderplejesættet hjælper med at bevare læderets naturlige egenskaber og udseende. Ved regelmæssig pleje med Guardian Læderrens og Guardian Lædercreme reduceres risikoen for...

  299,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Laminatrens anvendes til rengøring og opfriskning af laminatoverflader (vinyl, plast og formica), hvor det renser overfladen samt tilfører beskyttende hinde. Guardian Laminatrens er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

  139,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Bivoks anvendes til at voksbehandle fyr, gran, ask, bøg, eg, mahogni, teak, ludbehandlet og olieret træ. Den er fremstillet af naturprodukter, tilfører træet næring og en dybere glød. Bivoksen beskytter også mod udtørring.

  139,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Guardian Anti Static fjerner og forebygger effektivt statisk elektricitet på tekstil. Det kan anvendes på alle former for tekstil, hvor statisk elektricitet opstår. Guardian Anti Static er af miljø- og sikkerhedshensyn fremstillet med kulsyre som drivmiddel.

  109,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
Product successfully added to the product comparison!