• Tilbud!

  Unnu 220 er et smart av-møbel, hvor du vil kunne gemme dit elektronik og samtidig skjule kabler i hulrummet bagerst i møblet.Unnu' filosofi er at skabe plads til radio- og tv produkter i hjemmet, uden at gå på kompromis med indretningen og lyden. 

  Learn more...

  Spar 2.922 kr.
  2.499 kr. 5.421 kr.
 • Unnu 120S-36,5 er et smart av-møbel, hvor du vil kunne gemme dit elektronik og samtidig skjule kabler i hulrummet bagerst i møblet. Det afbildede produkt er monteret med stoflåge, kabeldæksel og vægbeslag. Unnu' filosofi er at skabe plads til radio- og tv produkter i hjemmet, uden at gå på kompromis med indretningen og lyden. Unnu' kollektion er bygget...

  Learn more...

  4.422 kr.
 • Unnu' filosofi er at skabe plads til radio- og tv produkter i hjemmet, uden at gå på kompromis med indretningen og lyden. Unnu' kollektion er bygget op omkring 2 dybder og 3 bredder og derved kan du sammensætte møblet så det passer lige dig.

  Learn more...

   

Sætter du pris på skandinavisk design og dansk håndværk, når det er bedst, er et TV møbel fra Unnu garanteret noget for dig. Unnu TV møbler er håndlavede i Danmark og produceret i 16 mm lakeret MDF. Hvert rum i deres møbler er desuden forstærket med fire specieldesignede metalvinkler bagerst i møblet, hvilket giver imponerende holdbarhed og bæreevne. Du har naturligvis mulighed for at gemme kabler og ledninger for et enkelt udtryk. Monter et Unnu TV møbel på væggen og nyd det stilrene, minimalistiske design. Vi tilbyder 100% prismatch på vores sortiment, og du er som altid meget velkommen i vores 11.000 m2 store showroom, i Brenderup på Fyn.

Product successfully added to the product comparison!