Varer fra Sika-Design

 • Dansk Stil-icon, designet af Nanna & Jørgen Ditzel. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. 

  Fra 9 995 Kr.
 • Fox stolen er virkelig et stil-icon. Designet af Viggo Boesen.Stolen vandt i 1936 design konkurrence. Her er tale om en stol med "personality", giver rummet et flot retro-look. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. 

  Fra 4 295 Kr.
 • Sika-Design har lavet disse skønne bambusmøbler udfra modeller fra 1950’erne og 1960’erne. Hvert møbel bliver håndlavet på egen fabrik i Indonesien.Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. 

  Fra 2 885 Kr.
 • Rossini er virkelig en klassiker indenfor Sika-Design. Bambusmøbler er lavet udfra modeller fra 1950’erne og 1960’erne. Hvert møbel bliver håndlavet på egen fabrik i Indonesien.Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. 

  1 485 Kr.
 • Sika-Design har lavet disse skønne bambusmøbler udfra modeller fra 1950’erne og 1960’erne. Hvert møbel bliver håndlavet på egen fabrik i Indonesien.Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. Føres i flere farver.

  Fra 3 195 Kr.
 • Amsterdam er virkelig et af Sika-design´s klassikere. Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. Til denne 3-seater findes også en Loungechair i samme model.

  Fra 10 985 Kr.
 • Belladonna er et af Sika-Design´s  stil-iconer. Franco Albini har designet denne retro sofa i 1951. Hvert møbel bliver håndlavet på egen fabrik i Indonesien.Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. Findes i "Skin On Natural"- en smart...

  Fra 14 475 Kr.
 • LONDON er virkelig et af Sika-design´s klassikere. Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. Til denne 3-seater findes også en high- og low Loungechair i samme model.

  Fra 8 225 Kr.
 • Flot sofabord fra Sika-Design, med glasbordplade. Hvert møbel bliver håndlavet på egen fabrik i Indonesien.Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. Føres antikfarve og i en "rå" mere ubehandlet bambus.

  Fra 3 195 Kr.
 • Flot spisebord fra Sika-Design, med glasbordplade. Hvert møbel bliver håndlavet på egen fabrik i Indonesien.Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige og omdanner CO2 til rent luft. Føres antikfarve og i en "rå" mere ubehandlet bambus.

  Fra 4 255 Kr.
 • LONDON er virkelig et af Sika-design´s klassikere. Hynderne er produceret i Danmark. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige. Low back loungechair findes også i en high back loungechair.

  Fra 4 095 Kr.
 • Milano er virkelig et af Sika-design´s klassikere. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige.En flot spisebordstol eller stolen der giver soveværelset karakter.

  Fra 1 325 Kr.
 • Romantica er virkelig et af Sika-design´s klassikere. Rattan er et meget miljøvenligt produkt, da det vokser hurtigt, gør regnskovene bevaringsværdige.En flot spisebordstol eller stolen der giver soveværelset karakter.

  2 145 Kr.
Product successfully added to the product comparison!