Konferencemøbler

Trænger kontoret til en opfriskning? Hos Werenberg forhandler vi også konference- og erhvervsmøbler. Kig forbi os til en snak om mulighederne - vi står klar med råd og vejledning, så I får den optimale løsning til netop jeres arbejdsplads.

 

Konferencemøbler 64 varer

 • Tilbud!

  Andersen AC2 spisestuestol er elegant og har utrolig fine detaljer Vælg mellem polstret sæde i stof eller læder samt træsæde

  Fra 2 999 Kr. 4 295 Kr.
 • Tilbud!

  FORUM armstol i sortbejdset Eg polstret med sæde i sort læder som  Begrænset antal

  2 999 Kr. 6 950 Kr.
 • Primum stolen er den første spisestuestol Bent Hansen designede, derfor bærer stolen dette latinske ord for ”første” – Primum.Ryggen på stolen tilpasser sig, så den passer til alle kropsbygninger.   Stolen føres i flere forskellige læder og stof farver.

  Fra 3 680 Kr.
 • Primum armstol'en er den første spisestuestol Bent Hansen designede, derfor bærer stolen dette latinske ord for ”første” – Primum.Ryggen på stolen tilpasser sig, så den passer til alle kropsbygninger.   Stolen føres i flere forskellige læder og stof farver.

  Fra 4 750 Kr.
 • Klassisk design stol af Børge Mogensen Dansk håndværk når det er bedst, tidsløst design i  høj kvalitet. Vælg mellem med eller uden armlæn Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

 • Flot bord fra Farstrup, som kan deles.  Udstillingsmodel

  4 999 Kr. 10 020 Kr.
 • Dansk kvalitet design.Armstol fra Farstrup.Udstillingsmodel

  999 Kr. 3 830 Kr.
 • Dansk kvalitet design.Flot bord med laminat overflade fra Farstrup. Udstillingsmodel

  2 199 Kr. 4 480 Kr.
 • Dansk kvalitet design.Stabelstol fra Farstrup. Udstillingsmodel

  999 Kr. 2 699 Kr.
 • Tilbud!

  Spisestuestolen leveres med polstret sæde i læder eller stof. Dora er klassisk i sit design og passer til både indretning i boligen, men også til restauranter og kontorer, hvor skandinavisk minimalisme sættes i højsæde. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et...

  Fra 1 414 Kr. 1 885 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Spisestuestolen leveres i flere varianter. Freja. Kan siges meget kort. Elegant luksuriøs og klassisk i sit design. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Dette kvalitetsbegreb" har Findahls Møbelfabrik ikke glemt!!

  Fra 1 688 Kr. 2 250 Kr. -25 %
 • Freja. Kan siges meget kort. Elegant luksuriøs og klassisk i sit design. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Dette kvalitetsbegreb" har Findahls Møbelfabrik ikke glemt!!

  1 999 Kr. 3 899 Kr.
 • Tilbud!

  Med polstret sæde i flere varianter. Stolen Frida er varm og imødekommende og indbyder til et hvil, med sit velpolstrede sæde. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Dette kvalitetsbegreb" har Findahls Møbelfabrik ikke glemt!!

  Fra 1 688 Kr. 2 250 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Spisestuestolen føres i flere varianter. Stolen Icon vejer max 5 kg. Netop det var en af ambitionerne for denne stol. Én variant af stolen er også koblingsbar! Det er med til at give stolen en fantastisk enestående siddekomfort! Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et...

  Fra 1 736 Kr. 2 315 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Spisestuestolen leveres i flere varianter. Stolen Jakob har fået sit navn til ære for sin designer Jakob Berg. Jakob stolen har utrolig fine detaljer og et godt snedkerarbejde. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Dette...

  Fra 1 433 Kr. 1 910 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Klassisk stol med tremmeryg og polstret sæde i flere varianter. Line spisestuestol er elegant og passer til de fleste klassiske boligindretninger. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Dette kvalitetsbegreb" har Findahls...

  Fra 1 331 Kr. 1 775 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Mette er en gammel klassisker, som er blevet nyfortolket. Med sin velformede ryg og sæde forbindes stolens stærke men elegante ben. Sammen giver det et stramt geometrisk formsprog. A-chair. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget...

  Fra 1 808 Kr. 2 410 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Spisestuestolen er med polstret sæde og ryg i flere varianter.Nybøl er en mindre by i Sønderjylland beliggende i Nybøl Sogn, hvor af navnet også stammer fra. Stolen er dansk designtradition samlet i et stilrent møbel. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et...

  Fra 1 294 Kr. 1 725 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Spisestuestolen leveres i flere varianter. Ponti er opkaldt efter det italienske ord for broer  Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Dette kvalitetsbegreb" har Findahls Møbelfabrik ikke glemt!!

  Fra 1 151 Kr. 1 535 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Med SitDown stolen har Findahls møbelfabrik udfordret deres kernekompetencer inden for træ, med denne nye serie af komposit stole. Stolen giver nogle unikke muligheder for at sammensætte stuen med personlig stil.  Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som...

  1 275 Kr. 1 700 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  ONE kan kombineres på mange forskellige måder - Hvordan skal din perfekte stol se ud!!! Hver stol er sammensat af forskellige elementer, vælg understel samt sæde og ryg. Beslut dernæst, hvilken træsort og hvilke farver, stolen skal udføres i.   Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var...

  2 183 Kr. 2 910 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  I valnød Stolen Skagen har velformede snedkerdetaljer, og er opkaldt efter Jyllands nordligste punkt. Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler, i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Dette kvalitetsbegreb" har Findahls Møbelfabrik ikke glemt!!

  Fra 3 926 Kr. 5 235 Kr. -25 %
 • Stol der kan bruges til konferencestol og er fra mærket Fumac.Udstillingsmodel

  999 Kr. 3 199 Kr.
 • Sortbejdset eg med Viking sort læder Getama har fremstillet møbler af kendte designere i snart 60 år. Møblerne kendetegnes ved deres flotte design, høje kvalitet samt holdbarhed og betragtes af mange som samleobjekter. Model 525 spisestuestol fås i flere udførelser.

 • Spisestol fra danske HaslevEg sortbejdset med polstret læder sædeUdstillingsmodelGælder så længe lager haves

  1 499 Kr. 2 999 Kr.
 • Tilbud!

  Massiv træstol i klassisk design, med polstret stof sæde. 

  Fra 1 133 Kr. 1 510 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Eg sæbe behandlet med polstret læder sæde Massiv træstol der er inspireret fra 1950´erne - dansk design, med polstret sæde i stof eller læder.

  2 040 Kr. 2 720 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Massiv træstol i enkelt og behageligt design, med polstret sæde i stof eller læder.

  Fra 1 358 Kr. 1 810 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Butterfly stolen er designet af Niels Gammelgaard, i formspændt finér med en siddekomfort der er helt i top. Stolen er fremstillet i bæredygtige, nordiske træsorter.

  Fra 1 928 Kr. 2 570 Kr. -25 %
 • Tilbud!

  Træfinér i eg eller bøg.  Pause stolen er designet af Busk & Hertzog, med fokus på, at den er lige smuk at se på forfra som bagfra

  1 568 Kr. 2 090 Kr. -25 %
 • I massiv bøgetræ og med polstret sæde i stof J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 50 spisestuestol fås i mange forskellige udførelser.

  3 427 Kr.
 • No 62-spisebordsstolen er en stilren klassiker, og både Noma i København og Gastromé i Aarhus bruger modellen i deres resturantindretning.er i massiv valnød og med fletsæde Her i massiv valnød og fletsæde No 62 spisestuestol med armlæn føres i mange forskellige udførelser. Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  6 240 Kr.
 • I massiv teak og kunstlæder J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 64 spisestuestol med armlæn fås i mange forskellige udførelser.

  6 365 Kr.
 • I massiv egetræ og med fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 67 spisestuestol med armlæn fås i mange forskellige udførelser samt uden armlæn.

  5 650 Kr.
 • I massiv egetræ og fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 77 spisestuestol føres i mange forskellige udførelser. Stolen er godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  4 406 Kr.
 • I massiv egetræ og med kunstlæder J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 78 spisestuestol føres i mange forskellige udførelser. Stolen er godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  4 222 Kr.
 • I massiv bøgetræ og med fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 84 spisestuestol fås i mange forskellige udførelser samt med armlæn.

  4 178 Kr.
 • Med stålstel Spisestuestolen er lavet af en 3D skal af finer. Tulip leveres i flere træsorter Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  Fra 3 393 Kr.
 • Med polstret læder sæde og armlæn Curve spisestuestol er stolen hvor der kræset for håndværket ned i mindste detalje. Ryggen er føjet til armen, med en elegant tapsamling Stolen leveres i flere træsorter med polstret sæde i stof eller læder - Vælg mellem mange udførelser.

  Fra 5 194 Kr.
 • Uden armlæn - Med polstret sæde i sort læder Tiger spisestuestol er elegant og skabt med focus på menneskets naturlige siddebehov Stolen leveres i flere træsorter med polstret sæde i stof eller læder - Vælg mellem mange udførelser.

  Fra 4 534 Kr.
 • Tilbud!

  Med armlæn - Med polstret sæde i sort læder Tiger spisestuestol er elegant og skabt med focus på menneskets naturlige siddebehov Stolen leveres i flere træsorter med polstret sæde i stof eller læder - Vælg mellem mange udførelser. Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  Fra 3 995 Kr. 5 295 Kr.
 • Med armlæn - Polstret sæde og ryg i læder  Panther stolen er elegant og skabt med focus på menneskets naturlige siddebehov Spisestuestolen føres med stof eller læder på sædet samt bærevæv eller polstring på ryg - Vælg mellem mange forskellige udførelser. Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  Fra 6 605 Kr.
 • Uden armlæn - Med polstret sæde i sort læder og bærevæv på ryg Panther stolen er elegant og skabt med focus på menneskets naturlige siddebehov Spisestuestolen føres med stof eller læder på sædet samt bærevæv eller polstring på ryg - Vælg mellem mange forskellige udførelser.

  4 816 Kr.
 • Med armlæn - Polstret sæde i sort læder og bærevæv på ryg Panther stolen er elegant og skabt med focus på menneskets naturlige siddebehov Spisestuestolen føres med stof eller læder på sædet samt bærevæv eller polstring på ryg - Vælg mellem mange forskellige udførelser.Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  Fra 5 222 Kr.
 • Med træsæde  Spisestuestolen er helt i træ, som er med til at give et let og elegant udtryk samtidig med den har en optimal siddekomfort Leopard leveres i flere træsorter 

  Fra 4 177 Kr.
 • Med polstret sæde i læder. Stolen er udført med bløde krumninger, der gør den behagelig at sidde i.  Stone spisestuestol leveres i flere træsorter samt læder og stof kvaliteter - Vælg mellem mange udførelser

  Fra 4 633 Kr.
 • Stol der kan bruges til konferencestol fra Schou Andersen.Udstillingsmodel

  999 Kr. 3 530 Kr.
 • Stol der kan bruges til konferencestol fra Schou Andersen.Udstillingsmodel

  999 Kr. 4 440 Kr.
 • Stol der kan bruges til konferencestol fra Schou Andersen.Udstillingsmodel

  999 Kr. 4 790 Kr.
 • Tilbud!

  Stel i sorbejdset eg, hvid olieret eg eller eg sæbe Samt polstret sæde i sort læder • Stol B: 48,6 x H: 80,4 x D: 46,5 cm Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  2 499 Kr. 3 499 Kr.
Product successfully added to the product comparison!