Filtrer efter

Pris
118 Kr. 696 Kr.

A Simple Mess

 • Smuk vase designet af Louise Dorph Sød vase som kan bruges til en blomst eller gren. Vasen er i en flot grå farve, og de smukke keramic blomster gør at den sagtens kan stå uden blomst i.

  Learn more...

  138,00 Kr.   BESTILLINGSVARER

   
 • Smuk lysestage designet af Louise Dorph Vasen er i en flot duset grå farve, og de smukke keramic blomster gør at den sagtens kan stå uden lys i. 

  Learn more...

  118,00 Kr.  

   
 • Smuk vase designet af Louise Dorph Sød buttet vase som kan bruges til en blomst eller gren. Vasen er i en flot duset blå farve, og der er "liv" i glasset så lyset falder smukt ind.

  Learn more...

  368,00 Kr.  

   
 • Smuk vase designet af Louise Dorph Høj vase som kan bruges til en blomst eller gren Vasen er i en flot duset gul farve, og der er "liv" i glasset så lyset falder smukt ind.

  Learn more...

  498,00 Kr.  

   
 • Smuk vase designet af Louise Dorph Høj vase som kan bruges til en blomst eller gren. Vasen er i en flot Rock Gray farve, som næsten passer ind overalt

  Learn more...

  696,00 Kr.  

   

A Simple Mess er et nyt, dansk interiørbrand, grundlagt af Louise Dorph. Med A Simple Mess har hun skabt sin første kollektion med fokus på det simple og det smukke rod, som afspejler et liv med plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet. Louise Dorph holder meget af hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der, og hun mener, at det er den slags rod, der giver hjemmet varme og personlighed. Her præsenteres et kreativt og feminint interiørunivers bestående af Louises egne tegninger og design, samt håndplukkede elementer fra hele verden.

Product successfully added to the product comparison!