• Flere varianter

  Frasters To-Go tæpper er afpassede tæpper i super kvalitet. De færdige tæpper har mål og kvalitet, der passer rigtig godt til spisestuen og stuen. Tæppet Opus er fladvævet jute og uld med et enkelt kantebånd i sort bomuld. Tæppet produceres i tre størrelser i tidsløse farver.

  Learn more...

     
  Fra 6.804 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Frasters To-Go tæpper er færdige, afpassede tæpper i høj kvalitet og er helt perfekte til især stuen og spisestuen. Stoffet Blues er fladvævet uld med et enkelt kantebånd i bomuld. Føres i tre størrelser i forskellige farver.

  Learn more...

     
  Fra 7.693 kr. Bestillingsvare
Fraster har siden 1993 produceret lækre gulvtæpper i høj kvalitet. Hos Fraster laves næsten alle deres produkter på bestilling, for at de kan tilpasses præcis til kundens behov. Dette betyder, at hvert enkelt gulvtæppe har været igennem en lang produktionsproces og igennem de dygtige håndværkeres hænder. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Fraster tæpper i forskellige størrelser, former og modeller. Fraster tæpper fås i mange udgaver, og du har mulighed for at komme med dine egne inputs til blandt andet størrelser, kantning og farver. Klik ind på de forskellige modeller for at blive inspireret af vores smukke produktbilleder.
Product successfully added to the product comparison!