Udstilling | Entrémøbler

 • Udstil. model

  Sir James 6 knagerække fra Lastein, har plads til lidt ekstra opbevaring på toppen. Den er derfor super god til entréen, hvor man har brug for lidt ekstra plads.OBS: UDSTILLINGSMODEL!

  Learn more...

  Spar 50 %  
  230 kr. 459 kr. Bestillingsvare
 • Udstil. model

  Sir James 8A knagerække er enkel og moderne løsning til dine jakker. Den passer godt ind i det moderne hjem.  OBS: UDSTILLINGSMODEL!

  Learn more...

  Spar 50 %  
  185 kr. 369 kr. Bestillingsvare
 • Udstil. model

  Denne fine Lastein Sir James Strait er den perfekte knagerække med plads til mange jakker og andet overtøj. Brug den i entréen sammen med dine andre entrémøbler.OBS: UDSTILLINGSMODEL!

  Learn more...

  Spar 50 %  
  250 kr. 499 kr. Bestillingsvare
Drømmer du om eksklusive entrémøbler, men kniber det med at få råd, har vi hos Bolighuset Werenberg løsningen for dig. Vi tilbyder udstillingsmodeller til hele hjemmet, der ofte er op til 70% nedsatte. Heriblandt finder du vores udvalg af kvalitets entrémøbler fra nogle af branchens mest populære mærker. Vores kategori med udstillingsmodeller af entrémøbler opdateres naturligvis løbende, og der foretages jævnligt ændringer i udvalget. Vi kan derfor anbefale at holde øje med siden her, så du ikke går glip af de mange attraktive tilbud. Har du spørgsmål angående vores udstillingsmøbler, er vi altid glade for at høre fra dig. Skriv til post@werenberg.dk eller ring på telefon 64 44 10 49.
Product successfully added to the product comparison!