Flexlux

Fra hus til hjem.

Målet med Flexlux er at omdanne huse til boliger ved at skabe nogle af verdens mest veldesignede og komfortable møbler. For Flexlux er møbler mere end træ, stoffer og de nyeste trends. De rigtige møbler kan skabe ting, vi danskere kalder 'hygge' - øjeblikke af hygge, afslapning og latter. Flexlux opskrift er simpelthen at kombinere en stolt arv af dansk design og en kærlighed til komfort. Alle Flexlux møbler er hånddesignede og alle deres covers er skræddersyet af kvalitetsmaterialer. Sådan sikrer de, at deres møbler er både smukke og nyttige, og kan tilføje 'hygge' til ethvert værelse. Theas brede udvalg af kvalitetssofaer og stole er fremstillet af de fineste italienske læder og stoffer fra de bedste vævere rundt om i verden. Flexlux bruger kun højresistent koldhærdet skum og bæredygtigt træ, for at sikre den bedste kvalitet hver gang.

brand banner
Flexlux
 • Flere varianter

  Loano modulsofa har et meget let og stilrent design. Sofaen har høj komfort og er en rigtig slænge sofa, hvor der er plads til hele familien.

  Learn more...

  Spar 30 %
  Fra 17.375 kr. 24.822 kr.
 • Flere varianter

  Theca Moro er en elegant og komfortabel lænestol. Stolen er fleksibel i sit udtryk da du selv er med til at vælge dens udtryk. Stolen fås med både træ og stålstel med og uden drejefunktion. 

  Learn more...

  Spar 30 %
  Fra 5.380 kr. 7.686 kr.
Product successfully added to the product comparison!