• Moro lænestolen fra Theca er en elegant og komfortabel lænestol i en skøn mint farve. Stolen er utrolig fleksibel og kan bruges flere steder i hjemmet.

  Learn more...

  Spar 2.500 kr.
  3.999 kr. 6.499 kr. På lager
 • Flere varianter

  Theca Moro er en elegant og komfortabel lænestol. Stolen er fleksibel i sit udtryk da du selv er med til at vælge dens udtryk. Stolen fås med både træ og stålstel med og uden drejefunktion. 

  Learn more...

  Spar 25 %
  Fra  4.499 kr. 5.999 kr.
 • Flere varianter

  Theca Fresno modul sofa er en lounge sofa, der har et minimalistiske og unikt design.  Sofaen kan fås i mere end 20 opstillinger i forskellige stof og læder varianter. Sofa'en kan tilkøbes med el-funktion, der giver en størrer sædedybde, så du rigtig kan slænge dig.

  Learn more...

  Spar 25 %
  Fra  15.374 kr. 20.499 kr.
 • Flere varianter

  Theca lænestol Aronas designsprog er en hyldest til blødhed og komfort. Den hårde skal, bløde puder blandet med de ikoniske kanter gør det til en unik stol.

  Learn more...

  Spar 25 %
  Fra  3.224 kr. 4.299 kr.
 • Flere varianter

  Theca Lucera modul sofa er en lounge sofa, der har et minimalistiske og unikt design.  Sofaen kan fås i mere end 20 opstillinger i forskellige stof og læder varianter. Sofa'en kan tilkøbes med el-funktion, der giver en størrer sædedybde, så du rigtig kan slænge dig.

  Learn more...

  Spar 25 %
  Fra  15.749 kr. 20.999 kr.
 • Flere varianter

  Forli er en let sofa, der har et minimalistiske og unikt design. Den eksklusive stålramme giver sofaen et stilfuldt udseende. Kan fås i mange varianter og opstillinger. 

  Learn more...

  Spar 25 %
  Fra  22.499 kr. 29.999 kr.
 • Flere varianter

  Forli er en let sofa, der har et minimalistiske og unikt design. Den eksklusive stålramme giver sofaen et stilfuldt udseende.

  Learn more...

  Spar 25 %
  Fra  8.999 kr. 11.999 kr.

Fra hus til hjem.

Målet med THECA er at omdanne huse til boliger ved at skabe nogle af verdens mest veldesignede og komfortable møbler. For Theca er møbler mere end træ, stoffer og de nyeste trends. De rigtige møbler kan skabe ting, vi danskere kalder 'hygge' - øjeblikke af hygge, afslapning og latter. Thecas opskrift er simpelthen at kombinere en stolt arv af dansk design og en kærlighed til komfort. Alle Thecas møbler er hånddesignede og alle deres covers er skræddersyet af kvalitetsmaterialer. Sådan sikrer de, at deres møbler er både smukke og nyttige, og kan tilføje 'hygge' til ethvert værelse. Theas brede udvalg af kvalitetssofaer og stole er fremstillet af de fineste italienske læder og stoffer fra de bedste vævere rundt om i verden. Theca bruger kun højresistent koldhærdet skum og bæredygtigt træ, for at sikre den bedste kvalitet hver gang.

Product successfully added to the product comparison!