• Flere varianter

  Loano modulsofa har et meget let og stilrent design. Sofaen har høj komfort og er en rigtig slænge sofa, hvor der er plads til hele familien.

  Learn more...

  Spar 30 %  
  Fra 16.729 kr. 23.899 kr.
 • Flere varianter

  Theca Moro er en elegant og komfortabel lænestol. Stolen er fleksibel i sit udtryk da du selv er med til at vælge dens udtryk. Stolen fås med både træ og stålstel med og uden drejefunktion. 

  Learn more...

  Spar 30 %  
  Fra 5.179 kr. 7.399 kr.
 • Flere varianter

  Theca Fresno modul sofa er en lounge sofa, der har et minimalistiske og unikt design.  Sofaen kan fås i mere end 20 opstillinger i forskellige stof og læder varianter.

  Learn more...

  Spar 30 %  
  Fra 17.135 kr. 24.479 kr.
 • Flere varianter

  Theca lænestol Aronas designsprog er en hyldest til blødhed og komfort. Den hårde skal, bløde puder blandet med de ikoniske kanter gør det til en unik stol.

  Learn more...

    Spar 1.500 kr.
  Fra 3.499 kr. 4.999 kr.
 • Flere varianter

  Theca Lucera modul sofa er en lounge sofa, der har et minimalistiske og unikt design.  Sofaen kan fås i mere end 20 opstillinger i forskellige stof og læder varianter.

  Learn more...

  Spar 30 %  
  Fra 19.459 kr. 27.799 kr.
 • Flere varianter

  Forli er en let sofa, der har et minimalistiske og unikt design. Den eksklusive stålramme giver sofaen et stilfuldt udseende.

  Learn more...

  Spar 30 %  
  Fra 10.667 kr. 15.239 kr.

Fra hus til hjem.

Målet med THECA er at omdanne huse til boliger ved at skabe nogle af verdens mest veldesignede og komfortable møbler. For Theca er møbler mere end træ, stoffer og de nyeste trends. De rigtige møbler kan skabe ting, vi danskere kalder 'hygge' - øjeblikke af hygge, afslapning og latter. Thecas opskrift er simpelthen at kombinere en stolt arv af dansk design og en kærlighed til komfort. Alle Thecas møbler er hånddesignede og alle deres covers er skræddersyet af kvalitetsmaterialer. Sådan sikrer de, at deres møbler er både smukke og nyttige, og kan tilføje 'hygge' til ethvert værelse. Theas brede udvalg af kvalitetssofaer og stole er fremstillet af de fineste italienske læder og stoffer fra de bedste vævere rundt om i verden. Theca bruger kun højresistent koldhærdet skum og bæredygtigt træ, for at sikre den bedste kvalitet hver gang.

Product successfully added to the product comparison!