• Flere varianter

  Med All-In serien fra Burhéns får du en ordentlig flyder af en sofa - med plads til hele familien. Med sin store størrelse og mange bløde puder er der garanti for en skøn komfort. Vælg mellem flere størrelser og farver.

  Learn more...

     
  Fra 13.670 kr.
 • Flere varianter

  Klassisk sofa fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Sofaen kan kombineres med Carolina lænestolen, så du har et samlet sæt. Kan designes i forskellige stoftyper og med forskellige ben.

  Learn more...

     
  Fra 6.835 kr.
 • Flere varianter

  Klassisk lænestol fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Lænestolen kan kombineres med Carolina sofaen, så du har et samlet sæt. Kan designes i forskellige stoftyper og med forskellige ben.

  Learn more...

     
  Fra 3.600 kr.

I tre generationer har familien Burhén produceret møbler, som er komfortable, lækre at slænge sig i og giver plads til at nyde kvalitetstid med venner og familie. Burhéns møbler er designet til at få dig til at føle dig hjemme og godt tilpas. Møbelvirksomheden går meget op i kvalitet, men forsøger samtidig altid at holde priserne så lave som muligt, så du får værdi for dine penge. Siden deres begyndelse i 1948 har virksomheden koncentreret sig om klassiske og moderne polstrede møbler til hjemmet, og i vores sortiment af Burhéns møbler her på siden finder du alt fra bløde lænestole til smukke farverige sofaer, der passer ind i ethvert hjem.

Product successfully added to the product comparison!