Filtrer efter

Pris
1999 Kr. 9200 Kr.

Burhéns

I tre generationer har familien Burhén produceret stole og andre møbler. Møblerne er komfortabel og på en Burhéns sofa kan du slænge dig og nyde det gode selvskab med venner eller dig selv tid. Burhén producerer møbler, der får dig til at føle sig hjemme. Derudover går Burhén meget op i kvalitet, men samtidig forsøger de altid at holde priserne så lave som muligt. 

Burhén har koncentreret om polstrede møbler fra begyndelsen, både klassiske og moderne. Burhén ekspertise og mange års erfaring er en del af deres DNA. Fordi Burhén har specialiseret sig i egen niche, kan de tilbyde korte leveringstider og stor fleksibilitet. I dag producerer Burhén polstrede møbler og lænestole, alle fokuserer på kvalitet og komfort.

 • Tilbud!

  Priser fra

  En lækker sofa fra Burhéns, med en dejlig blød komfort og lethed. Fås i mange farver og størrelser. 

  Fra 7 999 Kr. 9 999 Kr.-20 %
 • Tilbud!

  Klassisk Chesterfield sofa fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Kan lev. i både stof og læder, forskellige farver ben og flere farver søm.  Lev. som stol, 2 pers. 3 pers og skammel. 

  Fra 9 199 Kr. 11 499 Kr.-20 %
 • Tilbud!

  Klassisk sofa fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Sofaen kan kombineres med Carolina lænestolen, så du har et samlet sæt. Kan desgines i forskellige stof typer, og med forskellige ben. 

  Fra 3 199 Kr. 3 999 Kr.-20 %
 • Tilbud!

  Klassisk lænestol fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Lænestolen kan kombineres med Carolina sofaen, så du har et samlet sæt. Kan desgines i forskellige stof typer, og med forskellige ben. 

  Fra 1 999 Kr. 2 499 Kr.-20 %
Product successfully added to the product comparison!