Filtrer efter

Pris
2499 Kr. 11499 Kr.

Burhéns

 • En lækker sofa fra Burhéns, med en dejlig blød komfort og lethed. Fås i mange farver og størrelser. 

  Learn more...

  Fra 9.999,00 Kr.  

  Priser fra
 • Klassisk Chesterfield sofa fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Kan lev. i både stof og læder, forskellige farver ben og flere farver søm.  Lev. som stol, 2 pers. 3 pers og skammel. 

  Learn more...

  Fra 11.499,00 Kr.  

  Priser fra
 • Klassisk sofa fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Sofaen kan kombineres med Carolina lænestolen, så du har et samlet sæt. Kan desgines i forskellige stof typer, og med forskellige ben. 

  Learn more...

  3.999,00 Kr.  

  Priser fra
 • Klassisk lænestol fra Burhéns, som kan designes på flere forskellige måder. Lænestolen kan kombineres med Carolina sofaen, så du har et samlet sæt. Kan desgines i forskellige stof typer, og med forskellige ben. 

  Learn more...

  2.499,00 Kr.  

  Priser fra

I tre generationer har familien Burhén produceret møbler, som er komfortable, lækre at slænge sig i og giver plads til at nyde kvalitetstid med venner og familie. Burhéns møbler er designet til at få dig til at føle dig hjemme og godt tilpas. Møbelvirksomheden går meget op i kvalitet, men forsøger samtidig altid at holde priserne så lave som muligt, så du får værdi for dine penge. Siden deres begyndelse i 1948 har virksomheden koncentreret sig om klassiske og moderne polstrede møbler til hjemmet, og i vores sortiment af Burhéns møbler her på siden finder du alt fra bløde lænestole til smukke farverige sofaer, der passer ind i ethvert hjem.

Product successfully added to the product comparison!