Gubi er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i 1967 af Lisbeth og Gubi Olsen, siden da har Gubi bevaret sin passion for at skabe produkter, der forener funktionalitet og æstetik. I dag har de markeret sig som en sand pioner inden for moderne møbeldesign og indretning. Med fokus på innovation, æstetisk og en unik tilgang til at genfortolke klassisk design, har Gubi skabt et imponerende produktsortiment bestående af møbler, belysning og boliginteriør, som har erobret hjerter verden over. Deres designs afspejler en forståelse for designhistorie og en evne til at transformere gamle klassikere til moderne ikoner.

 

Selvom produktsortimentet spænder bredt, er der hverken skåret ned på kvaliteten eller det luksuriøse udtryk. Hvert produkt er nøje udvalgt og designet med omhu for at skabe en følelse af tidløs elegance, der passer ind i forskellige indretninger.

 

Et bemærkelsesværdigt træk ved Gubi er at de arbejder både sammen med etablerede og nye designere. Dette medvirker til at de får muligheden for at eksperimentere med forskellige stilarter og materialer, hvilket skaber en god udvikling i deres sortiment, så de aldrig står stille. På trods af samarbejde med forskellige designere formår Gubi stadig at bevare den råde tråd af kvalitet og designæstetik, som er deres kendetegn.

 

Det er ikke kun det danske marked, som Gubi har erobret. De har også opnået succes på det internationale marked. Deres produkter findes i luksuriøse boliger, ikoniske hoteller og prestigefyldte restauranter rundt omkring i verden. Deres evne til at skabe designs, der både er moderne og tidløse, har gjort dem til en eftertragtet partner inden for moderne designverden.

 

Uanset om du mangler belysning, møbler eller accessories, så har Gubi lige det du står og mangler til dit hjem! Tag et kig i Bolighuset Werenbergs store udvalg af eksklusive og luksuriøse produkter fra Gubi.