Auping | Tilbehør

 • Aupings Pixel natbord giver dit soveværelse et moderne strejf og du kan vælge imellem flere flotte farver.De enkelte dele kan bestilles i forskellige farver, så du kan få din helt egen farvekombination.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  2.171 kr. 2.895 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Dette faconlagen af bomuldsjersey er fremstillet af meget fin, superblød bomuld. Det er fnugfrit og føles meget blødt mod huden. Elastikken i kanten og strækstoffet sikrer, at faconlagenet ligger perfekt omkring madrassen.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 299 kr. 399 kr. På lager
Selvom Auping er en hovedspiller inden for sengeverdenen, så gør de sig også i andre ting, og de gør det lige så godt, som når de laver senge. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Auping tilbehør så du kan style dit hjem og dit soveværelse lidt ekstra. Auping tilbehør er til dig, der bare ikke kan få nok af Aupings klassiske produkter i god kvalitet. Vi forhandler et udvalg af tilbehør i flotte farver, så du kan style dit hjem, lige som du ønsker. Og tilbehøret fra Auping behøver selvfølgelig ikke kun at blive brugt i soveværelset - du kan også sætte lidt kulør på stuen eller børneværelset med Auping puder og tæpper.
Product successfully added to the product comparison!