• Dekorativ boks med låg fra DAY Home kollektionen.Anemone rund boks i stentøj med et smukt mønster, føres også i andre former og mønstre.

  Learn more...

     
  259 kr. BESTILLINGSVARER
 • Dekorativ krukke med låg fra DAY Home kollektionen. Alyussum krukke i stentøj med et smukt mønster, føres også i andre former og mønstre.

  Learn more...

     
  385 kr. BESTILLINGSVARER
 • Dekorativ krukke med låg fra DAY Home kollektionen.Anemone Jar krukke i stentøj med et smukt mønster, føres også i andre former og mønstre.

  Learn more...

     
  259 kr. BESTILLINGSVARER
 • Dekorativ miniæske med låg fra DAY Home kollektionen.Alyussum æske i stentøj med et smukt mønster, føres også i andre former og mønstre.Fin lille æske med låg til opbevaring af mindre smykker eller måske børnens mælketænder.

  Learn more...

     
  49 kr. BESTILLINGSVARER
 • Messing uro fra DAY Home kollektionen.Elegant uro sammensat dekorativt med flader af messing. Uroen har et moderne udtryk og vil passe ind i flere rum i din bolig. Hæng den evt. i stuen, børneværelset eller entreen hvor den vil skabe hygge og personlighed.

  Learn more...

     
  1.369 kr. BESTILLINGSVARER
 • Smuk vase fra DAY Home kollektionen.Utraditionel og yderst smuk porcelænsvase, med inspiration fra det fascinerende koralrev.

  Learn more...

     
  1.099 kr. BESTILLINGSVARER
 • Dekorativ elefant fra DAY Home kollektionen.Smuk og enkel træelefant.

  Learn more...

     
  385 kr. BESTILLINGSVARER
 • Smart og trendy stol fra DAY Home kollektionen.Skab liv i din bolig med denne lækre velour stol med velour ben - Kan både bruges i stuen, soveværelset, børneværlset eller måske i entréen.

  Learn more...

     
  4.299 kr. BESTILLINGSVARER

DAY Home er en del af det danske modehus DAY Birger et Mikkelsen, der tager din boligindretning til et helt nyt niveau. Deres design er mangfoldigt og tidløst. Det er lokalt og globalt. Det er sofistikeret og farverigt. Og DAY Home er ikke mindst din oplagte mulighed for at sætte kant på din boligindretning! 

DAY Birger et Mikkelsen startede i 1997 i Danmark, men har i dag salgssteder i mere end 25 lande. Med andre ord: Med produkter fra DAY skal du ikke bekymre dig: Stilen og kvaliteten er anerkendt verden over. Køb din nye boligindretning fra DAY Home hos Bolighuset Werenberg til de absolut bedste priser og med altid hurtig levering.

Product successfully added to the product comparison!