• Dekorativ krukke med låg fra DAY Home kollektionen. Alyussum krukke i stentøj med et smukt mønster, føres også i andre former og mønstre.

  Learn more...

     
  385 kr. BESTILLINGSVARER
 • Dekorativ miniæske med låg fra DAY Home kollektionen.Alyussum æske i stentøj med et smukt mønster, føres også i andre former og mønstre.Fin lille æske med låg til opbevaring af mindre smykker eller måske børnens mælketænder.

  Learn more...

     
  49 kr. BESTILLINGSVARER

DAY Home er en del af det danske modehus DAY Birger et Mikkelsen, der tager din boligindretning til et helt nyt niveau. Deres design er mangfoldigt og tidløst. Det er lokalt og globalt. Det er sofistikeret og farverigt. Og DAY Home er ikke mindst din oplagte mulighed for at sætte kant på din boligindretning! 

DAY Birger et Mikkelsen startede i 1997 i Danmark, men har i dag salgssteder i mere end 25 lande. Med andre ord: Med produkter fra DAY skal du ikke bekymre dig: Stilen og kvaliteten er anerkendt verden over. Køb din nye boligindretning fra DAY Home hos Bolighuset Werenberg til de absolut bedste priser og med altid hurtig levering.

Product successfully added to the product comparison!